Sermec27 Papatyaberen en son 22 de gitmiştim detaylı ultrasonds 485 gr 27 cm di oğlum haftasıyla uyumlu demişti doktorum 24 oldum şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 27 de seker yüklemesi için gitcem bakalım 🥰
Alizade_16 Papatyaberen en son 23 cü hadtada girmişdim 530 gramdı. Şimdi 30 haftayım doktorum 32 de gitmemi söyledi, bekliyorum bakalım o zaman ne kadar olacak🤩😄
Mandalina91 Sermec27 haftalarımız aynı sizinle 😀 dün gece ilk defa kramp girdi bacağıma uyurken ve kasıklarımda ağrı oluyor. Sizin şikayetleriniz var mı
FatRam_1703 Papatyaberen en son 34 haftalık da gitmiştim. 2450 gramdı. İri bir bebek olacak dedi doktorum🙈 Sağlıklı gelsin de inşallah kilosu önemli değil🙈🤗
DenizSayer Papatyaberen baya küçükken gittim ben başkada gitmedim ama 13+5 te 106 g şükür onca bulantılara kusmalara rağmen doktorda önde demişti bakalım şimdi nasıl oldu
Nagihakann Papatyaberen 26. haftadayız küçük civcivimle 🐣 bugün kontrolümüz vardı 931 gram 35 cm olmuş prenses kızım 🥰
Sermec27 Mandalina91 olmaz mı bel agrım oluyor arada kaburga agrısı bazen sırt agrısı bazen bacak arkası agrısı bazen kasık agrısı yok yok yani buna şükür 🥰 🤲