Nildamina Kizlar merhaba 16 haftalik hamileyim deli gibi yiyen ben 3 gundur istahim kapandi acikmiyorum cok korkuyorum bebegime birseymi oldu diye 7 sene sonra bulunca ☹ lütfen acil cevap
Mervezngn Ben hamile kalmadan önce aşırı abur cubur tatlı düşkünüydüm şimdi görünce tiksiniyorum bazen sırf açım diye yemek yiyorum Canım İstemiyo bizde 15+5 olduk birdahaki gidişimde sorucam doktoruma
Nildamina Mervezngn valla ben hamile kaldım kalalı deli gibi yiyodum sanki her dakika karnım açılıyo gibiydi 3 gundur tık yok
Efomm21 Bende 16haftalgm sabah kahvltsı bile zor yapyrm hiç yemk istmyrm bile cok az yiyrm yani cok şükür iyi durumu o bazen oluyo doktra danış sana iştah açıcı ilaç vitamin verr iyi gelr
Nildamina Efomm21 içimi rahatlattin Allah razı olsun tüp bebek benimki sürekli endişeleniyorum ve merak ediyorum birşey oldumu diye doktor randevumuzu iple çekiyorum😊
Efomm21 Nedemk ya cümlemizden yani sıkıntı yok ben 12de yyom oda zorla saat 5 6kadarda yıymym bende hep korkrdm cok şükür iyi bebeşm ama yemeye calş vitamin falan da al
Efomm21 Sürekli öyleydim ben ilk Aydan beri şuana kadr da oyleym yani bazen cok acıkym doymuyorum bazen hiç yiyesm yok yani gelgit yasyrm işte normal oda ben de ilaçla gebe kaldm anlyrm sizi takmyn umursmyn cok doktra gidince vitamin alırsınız iyi olur bu 🤗