fethiyeli48-48 Minik_mucizem2 kendine dikkat et ağır kaldırma çok rutin işlerini yapabilirsin doktor 1 hafta ilişki yasak demişti 1 kez adet olup istersen korunmayı bırakabilirsin dedi çok şükür öyle de oldu . Hamile kalmak hamile olmak hiç önemli değil önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak inşallah . Kürtaj sonrası ilk adetin gecikebilir telaş yapma ben 40 günde oldum normalde 28 günde olurdum vicut ancak kendini toparlıyor . Acın büyük biliyorum ama rabbime güven seni daha güzel bi şeye hazırlıyo inşallah
Pelin093 Minik_mucizem2 3 kere kürtaj olmus biri olarak hic agrim olmadi cok rahat gecti cok sükür korkcak bisey yok gercekten belki hafif kasik agrin olur oda dayanilmicak gibi degil 10 dakikalik bisey sonra hemen taburcuda oluyosun kendini iyi hissettikten sonra 🌸
Minik_mucizem2 Cutebaby dunnkurtaj oldum ağrılarım vardı heleki narkoz etkisi geçince ağrıdan mahvoldum . Şimdi idare eder biraz yanlız su içemiyorum pek
Minik_mucizem2 Yasemin0728 kürtaj oldum narkoz verdikleri için bir gün hastanede kaldım kan aldılar değerim yüksek cıktı yani gebelik değerinin 5000 in altına düşmesi gerek dedi . Bide kan uyusmazligimiz vardı iğne de yaptı bakalım hayırlısı. Belki yarın ilaç felan yazar
Minik_mucizem2 fethiyeli48-48 inşaAllah. Çok teşekkür ederim benim boş gebelikti ve 9 hafta olmuştu da o yuzden kürtaj oldum . Rabbim hayırlısını nasip eder inş. Inş tekrardan anne olur bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarimiza
gamzosgamzos Ben ertesi gun normal hayatima donmustum (iliski haric) gelen giden olacak diye kuzenimle kokten temizlik yapmistik pazara markete alisveris yapmaya gittim agrim olmadi hic Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin inşaAllah
Yasemin0728 Minik_mucizem2 Rabbim sabır versin canım. Bende gecen sene 10 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileydim ama kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım çok zor Bi durumdu benim için rabbim sabrını versin inşallah 🙏
Minik_mucizem2 Pelin093 bir günlük yatiştan sonra bugün taburcu oldum şükür. Hafif ağrım var sadece . Bide kanama ne kadar sürer acaba
Burcu-2910 Pelin093 3 kürtajdan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu peki bende 2 defa kürtaj oldum bi adet sonrası düşünebilirsin dedi doktor ama tedirginim
Guneyinannesi1 Minik_mucizem2 benimki 8 gün sürdü son gün parça parça geldi yani kisiden kisiye değişiyor bazılarınin hic kanamasi olmuyormus… Zaten bunu adet kanamaasi gibi düşün bundan en fazla 45 gün icinde adet olcaksin
Pelin093 Burcu-2910 hicbisey olmuyo canm allahin izniyle gerci en büyüyü 9 haftalikti seninki ne kadarlik bilmiyorum. Bi kizim oldu ondan sonra suan yine hamileyim 🌸
Burcu-2910 Minik_mucizem2 kendıne çok dikkat et canım üşütmemeye bak inalllah hersey daha güzel olacak 🤲🏻🤲🏻 Doktorn ne dedi peki zaman verdi mi
Minik_mucizem2 Burcu-2910 pek bisey demedi kürtajın iyi geçtiğini söyledi. Gebelik değerin çok yüksek 5000 in altına düşmesi gerek dedi . Yarın gel kan ver dedi bide 10 gün sonra kontrole gelmemi istedi hafif karnım agriyor şuan sadece dune göre aşırı ağrım yok
Sofiyamagamedova Minik_mucizem2 ben kurtaj olmadim ama 3 aylik bbeyim dusdu yalanci dogum yapdim doktorun yardimi ile bebyimi dogurdum diye bilirim hic anestezi almadim ama sabahsi ayni oldu ve 2 gun sonra beraber olduk acaba yalnismi yapdim bende ama simdi hamileyim ama hamile kalmama gecikdi cok ondan ola bilirmi ir bilgisi olan varmi
Minik_mucizem2 Sofiyamagamedova Net olarak anlayamadım sizi . Ama düşük yapınca ve kürtaj olunca bi 15 , 20 gün kadar birliktelik olmaması gerekiyor