Mutlulugumm123 Kızlar normal doğum olucak Allahtan bir iş karismazsa ilk hamileligimde doktorum faydasi oldugunu söylemişti ilişkinin ama ikinci hamileligimde onermiyoruz 36dan sonra dedi sizinde oyle mi? 35+4 haftaligim
Byby99 Mutlulugumm123 daha sormadım öylemiymiş ki? Cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdığını söylediler halbuki
Serendipity Byby99 Demir06 Mutlulugumm123 Herhangi bir sorununuz olmasa da 32-38 arasi yasak rahmi yumusattigi icin erken doguma sebebiyet verebiliyormus. Normal dogum dusunuyorsaniz 38den sonra oneriliyor
Hilal70 Mutlulugumm123 tam 35 haftalığım 36. Haftaya kadar birliktelik olmasın 36.haftadan sonra karar verelim dedi doktor hafif yumusama varmış rahmim de
Yasemin8892 Mutlulugumm123 ben iki hamilelik geçirdim ikisindede Doğuma 1ay kala otomatik kendi kendini kapattı istesekte olmadı bakalım bundada olacakmı benim Doğuma yakın çocuk kanala girdiği için olmuyor galiba ama akşam ilişkiye girip gece Doğuma gidende çok duydum kişiye göre değişiyor galiba🤔
Mutlulugumm123 Yasemin8892 olabilir iliski tetikliyo belki de bilemeyiz zaten bende de istek olduğu için üstüne düşmüyorm bu kadar ama insan da merak ediyo işte
Hilal70 Mutlulugumm123 Bence hiç riske girmeyin ebenız yada doktorunuza randevu alın bir sorun belki size izin verebilirler
Krizantem_ Mutlulugumm123 Ben doktorumu dinlerdim açıkçası .normal doğumu kolaylaştıran tek şey de ilişki değil yürüyüş egzersiz squat perine masaji bunlar da var. Benim riskim olmamasina rağmen ilişki yaşamıyoruz mesela.
Mutlulugumm123 Hilal70 ebem 38den sonra deneyin dedi spermin rahmi yumusattigini soyledi bugün sağlık ocağına çağırdı doğum için konuşma yaptı