minikprensesimm didemblr amin insallah canım geceden başlayan sırt kaşık ağrılarım vardı duş felan aldım geçmedi sabah sarımtrak sümüksü bi akıntım oldu ağrılarım arttı hastaneye geldim açılmam 3,5 cm olmuş yatış yaptılar ama sancım çıkmıyor bakalım ne olacak
didemblr minikprensesimm suni ile destekler belki canımm açılman olmuş gerisi kolay olur Allah’ın izniyle 🙏🥳
sumce Hazalburca yaa bende bugün çatı muayenesi oldum çatın çok iyi dedi doktor ama pek açılmam yokmuş. Sancı ile beraner olur demi hicbir belirtimde yok bekliyorum öyle 39+4 olduk. 16 sına kadar bekleyelim sonra her gün kontrole gel dedi
Hazalburca didemblr adet ağrısı gibi basladi sonra siddetlenerek devam etti 6 cm e kadar adet ağrısı gibi oluyor yani bende öyle oldu😊 sonrası asla dayanilmayacak gibi değil. Herkesin ağrı ve acı eşiği farklı oluyor tabi.
Hazalburca didemblr yok sürekli degil 15 dk da birle başlıyor hafif hafif siddetlenince 2dkda bire düşüyor dogum aninda o da
tubiii0106 Hazalburca ben 16 mart sezeryan olcam insallah ama alt tarafa baskisi cok var bide gobegm belim arada agrio son 3 gun dayaniorm
Gulsummyuksel minikprensesimm benimde 2 gün önce gelmişti o şekilde doktorum yumuşamalar başlamıştır ama nişan değil nişanda çok hafifde olsa kırmızılık kahvelik görmen lazım dedi ama sonrasında ne öyle bi akıntım nede bahsettiği gibi bir akıtım geldi bekliyorum 😂
minikprensesimm Gulsummyuksel ben doğurdum canım çok şükür kızımı aldım kucağıma darısı tüm hamile annelerimize insallah 🥰🙏🏻
Hazalburca minikprensesimm ay hayırlı olsun canim allah anali babali büyütsün kac haftalik dogurdun ilk bebisin mi😊
Rchd 3 martta bende doğurdum 3. Sezeryanım en rahat ve en kolay toparladığım doğumum bu oldu halbuki 3. Kez zor olur demişti herkes 😌
Melike48 morpella bende 37+3 üm okullar açıldı sabahın 7 sinde okul uzakta hergün oğlumu götürüp getiriyorum dinlenmek uyumak nerdee 🥴
Hazalburca Melike48 allah kolaylık versin canim benimde iki yaşında bir kizim var evin içinde olsak da bol kosusturmayla geçiyor kolay bir cocuk diyemem. Sabahlari yataktan kalktığımda dayak yemiş gibi oluyorum hiç dinlenemeden yeni güne başlıyoruz 🥴