FatRam_1703 Mutlulugumm123 Bende aynıyım sizinle 36 haftalığız ara ara kasıklarıma sancı giriyor saniyelik sonra geçiyor. Hareketleri de normal ilk gebeliğim birşey de anlamıyorum. 🤷🏻♀️
Hazalburca FatRam_1703 oturup dinlenince geçiyorsa yalancı sancı. Ama düzenli aralıklarla devam ediyorsa dogum sancisidir. Bnm ilkinde 15 dk aralıklarla başladı sonra 5 dk araya indi dedim kesin 8-9 cm olmuştur. Bir gittik 3 cm açıklık vardi😅🤭
Yasmink FatRam_1703 ben de 36 haftalığım ara ara regl ağrısı oluyor daha bugün kontrole gittim nst ye girdim bişey çıkmadı ama bu regl ağrısı erken değil mi ? Erken doğum olursa diye korkuyorum
FatRam_1703 Hazalburca Ayy demeyin 🙈🙈 Oturup dinlenince de geçiyor oturduğum yerde de giriyor ara ara düzenli değil ama giriyor yani nasıl anlatsam bilemedim 🙈🤔🤣🤣
Dygdygdyg Benim de 37+3 bugün bebeğim dönmediği için sezaryan olacağım 19 mart cuma 38+5 de mi yoksa 22 mart pazartesi 39+1 de mi sezaryana alalım diye karar vereceğim 38i tamamen tamamlasın istiyorum cuma olursa balık pazartesi olursa koç burcu olacak oğlum
Hazalburca Dygdygdyg ben balik burcuyum seçme şansi verilseydi koçu tercih ederdim ne yalan söyleyeyim 😅
Dygdygdyg Hazalburca sanırım ben koçu seceğim kendi gelebilseydi de koç olacaktı hem 39. Haftayıda tamamlamak istiyorım
FatRam_1703 Hazalburca Vallahi birşey dicem de ben hiç adet sancısı çekmedim onuda bilmiyorum nasıl🤷🏻♀️🙈🤣 Sancı hiç çekmedim annemde hiç cekmemis ondan heralde 🙄
Memetzeynep Hazalburca benımde ıkıncı bebegım 37+1 olduk bizde sancılar gelıp gıdıyor kasılmalar cogaldı bırazda korku var canım
Eclo Bgmaybke ilk doğumunuz mu acaba? Benim de kanala girmemiş de.. ilk doğumda baya önceden girmesi gerekiyor diyorlar 😞 39+4 üm
Bgmaybke Eclo evet ilk doğumum🙂 sürekli yürüyüş yapıyorum pilates topu üzerinde hareket ediyorum merdiven inip çıkıyorum alaturka tuvalete oturur gibi çömelip duruyorum ama inmiyor cumartesi tekrar kontrole gideceğim böyle devam ederse pazartesi Suni sancı ile başlatacağız🤷♀️