Kucukmucize Merhabalar öncelikle hayırlı kandiller diliyorum herkese.çatlak için neler kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
BurcuLice Kucukmucize ben bir sürü nemlendirici denedim ama yinede oldu çatlak bünye meselesi sanırım
kiiraaz Kucukmucize hayırlı kandiller🌸 mustela,bioil falan hiç almadım. içeriğinden emin olamıyorum. ben hindistan cevizi yağı,kayısı çekirdeği yağı ve kakao yağı kullanıyorum. 28.haftada başlar mı çatlaklar bilmiyorum ama bende henüz olmadı🧿😄
limonluchescake kiiraaz en iyisini yapmissiniz. Ben dediğiniz hepsini yaptim; birkac catlayacak gibi oldu. Sonra onlari birakip bebe yağı sürdüm catlamadi. Siz bastan akıllı davranmıssınız😄
kiiraaz limonluchescake bebe yağını hamilelikten önce daha düzenli kullanıyordum,ona da devam edeyim o zaman🤭😄🌸
limonluchescake kiiraaz rica ederimm🙏🏻💙 bu arada anlamı düsük yazmısımm dediğiniz hepsini yaptim derken; mustela ve bio oilden bahsettim. Diğer yağlardan değil. Diğer doğal yağlari kullanmadim. Mustela ve bio oil yani bi ise yaramadi😬
Pina 36+4 bütün yağları sürdum ama şuan öyle bı kaşınma başladı ki uyutmuyor bile çatlaktan mi başka bişey mi anlamadım 🥴