Krizantem_ Merhaba kızlar . Kandiliniz mübarek olsun 🌸 Ben 1 tane lohusa geceliği aldım, pijama da normal pijama alacağım. Sabahliga ihtiyaç var mı? Ayrıca bir pijama bir gecelik yeterli olur mu bir pijama takimi daha alsam mı?
Beyzan Krizantem_ sabahlık olması şart değil ama ince bir hırka lazim olabiliyor insan koridora çıkınca. Oda ile koridorun ısısı aynı olmuyor bazen o nedenle evden de bir hırka ya da. Yelek konabilir. Ben bir pijama bir gecelik koydum yanıma bana sadece gecelik yetti depend almıştım kan bulasmasi olmadı hiç sezaryen olmuştum
Haticearen Krizantem_ ben ce olması iyi olabilir koridorda yürürken daha rahat olucagini düşünüyorum açıkçası ama tercih meselesi biyerdede seninde kandilin mübarek olsun canim
Ciruzfe Krizantem_ ben sezeryan oldum Ağustos ayında . İki gecelik 1 pijama takımı götürdüm(düğmeli) giydiğim tek şey pijama takımı oldu. Acayip üşümüştüm ameliyattan sonra.
Fatma Krizantem_ yani doğum nasıl olacak bilmiyorum ama kanama falan olabilir orda zorlanmamak için yedek götür derim pijama olmasa bile ince eşofman falan götür derim . Sabahlık ihtiyaç mı bilmem ama ince hırka da olabilir sadece bazen yürütüyorlar hastanede o zaman üzerinize şal da laabilriniz
Krizantem_ Haticearen Çok teşekkür ederim canım. Uzun sabahlık denk gelmedi hep kısa var gecelik de uzun olunca bi tuhaf durur gibi geldi😄 bakayim belki bulurum😊
Haticearen Krizantem_ benimki de çok uzun değil ama diz altından biraz daha uzun bu mavi model ama benim boyum manken kadar uzun olmadığı için bı tık kısa geliyor bana canım
NilGrl Krizantem_ penyeden uzun kaliteli dikenler var onlara bakın bence hem daha sonra kışın falan üstünüze atarsınız evde. Böyle süslü falan değil. İnstagram da gördüm sabahlık diye aratınca çıktı. Polardan falan da dikiyorlar
Krizantem_ Ciruzfe Benim haziran da nasipse doğum. Doğum şeklim belli değil. Üşüme olduğunu duymuştum uzun kollu mu aldınız pijamayi
Emirinannesi34 Ciruzfe ben terlerim diyordum ağustos sıcağında ama ince hırka tarzı bişey alsam mi, iyi ki denk geldim yorumunuza
Beyzan Krizantem_ aslında hastane odaları sıcak ama kan kaybı nedeniyle insan üşüyor benim de doğum haziran sonu kısa kollu alacağım ama yanıma bir çorap ve ince hırka alacağımm
Krizantem_ Beyzan Teşekkür ederim geceliği bende kısa kollu aldım ,pijamacı almadım daha. Evet hırka güzel fikir bende ince bir tane yanında bulundurayim😊
Tugceery Krizantem_ bana herkes doguma 2-3 gecelik gotur kanaman olur degisirsin dedi ama dogumdan sonra insan o kadar bitkin ve dikislerden agrili hissediyor ki arkama kan gecmis ti ama eve gelene kadar onunla durdum cunku dikisten bacaklarimi acamiyordum giymek icin sabahlik almayin ama kalin hirka sart dogum sonrasi acayip usume geliyor🌺
Ciruzfe Emirinannesi34 ben inanılmaz terleyen biriyim ama şöyle birşey var mesela ameliyattan sonra ilk ayağa kalkıp koridor da yürüttüklerin de klimalar açıktı ve benim omuzun tutuldu. Bu sebepten mutlaka hırka , şal tarzı olmak zorunda. Tabi ben sezeryan üzerine konuşuyorum normal ise Bilmiyorum canım fikrim yok 🙏😘
pia34 Krizantem_ Gecelikler genelde iç gösterdiği için iç çamaşırı belli oluyor. Koridorda yürürken falan lazım kesinlikle rahat etmeniz açısından. 1 pijama 1 gecelik yetmez. En az 3-4 tane olsun ki kanama olur pislenir, ya da süt akar pislenir. Yedek olması lazım kesinlikle.
Beyzan pia34 3-4 sayısı çok fazla bence üstelik benim geceliklerim hiç iç göstermiyor eğer doğum sonrası depend tarzı külot bez takılırsa hiç bir şekilde kan sızması lekelenme olmaz süt akması da keşke sütler ilk gün şakir şakir aksa ama bende o şekilde olmadı ilk günler bebek emdikçe geliyor tabi tedbirli olmaya yarar var ama sonra kocaman valizle gidip yarisinj geri getirme durumu da var