Anne321 Merhaba kızlar bugun 30. Haftama girdim iyiyiz allaha şükür ayni haftada olanlar nasil gidiyorne gibi sikayetleriniz oluyor
Kahvekolik Anne321 hic durmuyo yerinde ve hareketleri canımı yakiyo artik korkudan disari cikamiyorum benim oglan mesanemle top oynuyo resmen dogru duzgun uyuyamiyorum bian once dogurmak istiyorum 😂
Eliiifff Anne321 ne güzel ayni zamandayız kasık agrisi başladı bende bir kaç gündür onun dışında sorun yok şükür
Nhlady Anne321 Benimkiside 30 yaklasti sayilir 29+3 ama simdiden cok hareketlenmeye basladi erkek bekliyoruz bizde tualetden cikamiyorum artik her tekmesinde🤣
SutlacimiYedimmiBen Anne321 Bnde iki gün önce 30.haftama girdim bacak kemiklerim ağırlıyor mide yanması oluyor mideye ve mesaneye baskı var
Kahvekolik Anne321 cok fena cok simdiden boyleyse dogunca nasil olur Allah bilir 😂 kac kilo aldin canim
Anne321 Kahvekolik Doguncada diyorum 40 i cikinca yurur bu cocuk 😁😁😁 cnm ben 38 kiloyla hamle kaldim suan 52 kiloym 😊
Anne321 SutlacimiYedimmiBen bende midem agirmisti cumartesi gecesi ne sagima yatabildim ne soluma nede duz oturdum resmen
Alizade_16 Anne321 bizdə dün 30 haftaya keçdik, maşAllah kıpır kıpırız🤩. Bi tek sıkıntım artık uyuyamıyorum, sağ tarafıma uzanınca böbreğim ağrıyor.🤷🏻♀️