Znrr Merhaba kızlar 11+5 haftalık hamileyim bu süreç içinde devamlı burun tıkanıklığı yaşıyorum daha öncesinde böyle bi problemim yoktu birde çok fazla sivilce çıkartmaya başladım yüzümde göğsümde sırtımda her yerde sivilce çıkıyor kendimi kaşıyarak yırtmak istiyorum bu sorunlar hamile olmadan önce yoktu yaşayan var mı yazar mısınızzz?????🥴🥴🥴
Siibeell Znrr evet bende yaşadım ve gayet normal bunlar burun tıkanıklıgını aşırı yaşadım hemde burun açıcı sprey önermedi doktorum burun bantları kullan dedi faydasını gördüm, geçici bi dönem ama bunlar
ipek_94 Znrr 12+6 haftalığım burun tıkanıklığı hala yaşıyorum. Ayrıca bende çok sivilcelendim. Yani normal bunlar katlanıcaz 😔
iremakar35 Znrr aynılarını ben de yaşadım 16+3′üm yüzüm hala sivilce içinde, burun tıkanıklığım zaten hiç geçmiyor, benim de hamilelikten sonra oldu hepsi , yüzümü her gören kızın olacak senin diyor ama cinsiyetimiz de kesin değil 🤦🏼♀️
Gamzelim12 Znrr benımde oyle cnm yuzum boynum ensem hep sivilce gecmedide bide et benleri cıktı 29 haftalık olduk cok şükür bunlar olabılıyor malesef
kucuktosbik27 Znrr 29 olucam yarın hala burnum tıkanıyo genelde doğumdan sonra düzeliyor bu durum buna artık hiç takılma nefes nefese kalıyorum otururken bile😅 sivilcelenme bendede oldu benler çıktı bide ara ara gidip geliyor sivilceler normal şeyler bunlar canım hormonların çıldırmış durumda şuan ☺️
Ozlem23 Znrr bende ayniyim heryerim sivilce Allah’tan maskeler varsa sokakta kimse gormuyo diyorum bazen 😁 bazen gece kalkıp burnunu temizleme ihtiyacı hissediyorum nefes alamıyorum resmen hamileliktendir diyorum sivilce neysede burnum niye bu kadar tikaniyo anlamıyorum 🤔
Sell90 21 haftaligiz sivilce sorunu hala devam ediyor 😫 ergenlikte en son boyle sivilce cikardim sanirim. Burun tikanikligi ilk hamileligimde yasadim cok bu sefer henuz rahatsiz edici derecede degil. Doktorum normal dedi hormonlar malum🤷🏻♀️