Kubraktan Haftalıyım bebek arabası konusunda sonunda karar verdim baston bebek arabası alacağım ancak hangi model olması konusunda kararsızım yardımcı olabilecek biri var mı aradığım özellik olarakta çift yönlü olması, kullanan memnun kalan anneler yazabilir mi?
busraakeskin Kubraktan 4baby travel aldım pusetiyle birlikte. Çift yönlü fiyatı da uygun. Afaki paralar verip bebek arabası almanın manası olduğunu düşünmüyorum
Ozlem23 Kubraktan durumunuz iyiyse yada yakınlarınıza satan varsa dolaptan bakıp mamaspapas alabilirsiniz çok güzeldir gerçi baston diye değilde sanırım kabin tipi diye geciyo olabilir yani katlaninca kare oluyo yada joie Chrome alabilirsiniz
Aselminaaa Kubraktan quinny bakabilirsin cok guzel bir bebek arabasi 2000tl den basliyor fiyatlari cift yonlu kulaniliyor ve pusette takiliyor
Ozlem23 Denizyildizii 🤔 benim arkadaşım kullaniyo pek bişey demedi gerçi ben litetrax aldım ama çift taraflı dedi diye söylemiştim 😊😊
Denizyildizii Ozlem23 ben 10 aydan sonra kullanamadım yatık pozisyonda kalıyor sürekli çok kalkmıyor. Çocuk kalkmak istiyor falan o yüzden rahat değil yani
Mlk8 Kubraktan e bebek nuna pepp travel sistem hem de baston.cok rahat bir araba tek elle açılıyor katlaninca küçücük oluyor ve tek elle 360 derece tekerleklerinde en ufak bir takilma olmadan dondurebiliyorsunuz.siddrtle tavsiye ederim☺
Meryemkale Kubraktan baston arda çift yönlü çok nadir var diye biliyorum ben nuna pepp next aldım çok kullanışlı ve her kullanan kaç çocuk büyütür bu o derce sağlam diyo
eeygnn123 Pierre cardin twist plus çift yönlü kullanılıyor ama mamas papası önermem alıp iade ettik inanılmaz ağır ama tabiki tercih meselesi☺️