UralAybars0921 Likapaa evet tatlım hem gün içerisinde akıntım oluyor hem de fitilin geri kalanları da çıkıyor ☺️
melegim_ve_ben Likapaa Evet ne kadar derine iterseniz itin bir kısmı geri geliyor bir müddet sonra.Hemsireye de sormuştum normal demişti
Likapaa BirMuallime ben ağızdan aldım baygınlık hissi verdi doktor da vajinal al dedi ama bilemedim nasıl yapacağımı 🙈 o yüzden sordum acaba yanlış mı yapıyorum diye çünkü akıntı geliyor ilacın parçaları felan
Likapaa UralAybars0921 o zaman doğru şekilde kullanıyorum . İlk kez vajinal aldımda. Akıntı oldu ve ilaç parçaları geldi . Dedim acaba normali mi 🤷🏻♀️
BirMuallime Likapaa evet canım ağızdan alınca kötü yapıyor bulantı sersemlik falan en iyisi vajinal hem öyle daha çabuk etki ediyormuş😊vücut zaten alacağını alıyor sonra beyaz parçalar falannda geliyor akıntı da oluyor normal bunlar merak etme geçmiş olsun
Sinen Likapaa icini temizleyip oyle geliyor akıntı yani icin temizleniyor ondan düşüyor fitilin kalıntıları
Selocan59 BirMuallime yaa kızlar bişey sorcam hani alttan atıyoruz fitil olarak cünüp oluyoruz o zamn duş almak zorunda kalıyoruz alıyormusunuz duş falan öyle devam mı ediyorsunuz her gün
Zezeeeyyldrm Selocan59 gusül gerektirmiyor. Ama fitil alirken abdest bozulur eger alirken abdestliyseniz ve oruc bozulur ama cunup olunmuyor benim bildigim
BirMuallime Selocan59 benim bildiğim gusül bozulmuyor ama yanlışım varsa düzeltin.ben sadece normal abdestimi tazeliyorum
UralAybars0921 Selocan59 akıntı gelmesi cünüp yapmıyor ki abdesti bozar. Gusül abdestin gereklerinde akıntı yok tatlım
Selocan59 UralAybars0921 kuzum fitili sokuyon ya parmaklıyorsun sonuçta 🙈🙈ondan dedim cünüp olunmuyormu fitil giriyor yA 🤣😁
UralAybars0921 Selocan59 ahahah güzel mantık tatlım 😄 ama sağlık için olduğundan sayılmıyor sanırım 😂