sedasenturk Rabis43 rabişşş aynı durumdayız 39+3 tryim ne nişan var ne belirti , sadece son 1 aydır bıçak saplanması dışında belirti yok ve pazartesiye kdr kendi sancım gelmezse suni sancı vercekler ilerlemezse sezeryana alcaklar
Rabis43 sedasenturk bende hergün bugün mü diye bekliyorum yarın kontrol var bakalım bu sefer ne diyecek bide iri bebek demeye başladi doktor
sedasenturk Rabis43 benimde aynı iri bebek kafası kanaldan geçmez deyip duruyo , doktorlar asla normale sıcak bakmıyo çoğu öyle, seseryana işlerine geliyo 5 dk da risksiz alıyolar ya cocugu ondan
_koala Rabis43 cuma günü doğuma gideceğim inşallh ara ara benimde agrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi degil hala kendi işlerimi kendim yapıyorum tek sorun yürümekte hemen çişim geliyor 🙈🤦🏻♀️
Gzlmls 39 haftalık olduk bizde olan belirtilerimde gitti 😂 hergün düşünüyorum acaba bugünmü diye sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 💞🌸
AsumanTugce Buseumut2011 benim geçen hafta perşembe çatı muayenesi yaptı tekrar 2 cm açılma var dedi . O günden beri sancıları daha fazla hissediyorum . Dün tekrar kontrole gittiğimde hala 2cm idi ama sancılarım 50 70 aralığına çıktı. Bekleyelim düzensiz ve az dedi bekleyelim dedi
Rabis43 sedasenturk sağ salim gelsinlerde normal sezaryen fark etmez artık bi şekilde olacak artık doğum