Aytenbebek2 Kızlar selam, biz ikiz bebek çok istiyoruz doktora gittim kese gözüktü bebeği görmeye de inşallah salı günü gidicem. Kese bir tane fakat böyle olup ikiz bebek olma ihtimali var mı ? Yani tek kese de iki bebek gelişebilir dimi.
fethiyeli48-48 Aytenbebek2 bildiğin kadarıyla çift yumurta ikisi genetik tek yumurta ikizi şans tamamiyle güçlü iki sperm sayesinde
Sermec27 Aytenbebek2 bende öyleydim hep rüyamda ikiz görürüdüm bekarken bile evlendim hep gördüm ikiz bebek rüyamda ama sadece rüyada kaldı 🤭ayrıca genetikte de var annem ikiz dogurdu babamın ikiz kardeşi var annemin halasının ikiz cocukları var kayınbabamın da ikiz kardeşi var ama 3 gebelik 3 de tek hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
reyhandoymaz Aytenbebek2 ben ilk gittim tek kese vardı nokta kadardı bebek 1 ay sonra tekrar gittim 2. Kese oluşmuş bebeklerin ikiz dedi🥰 eşimin ailesinde yok zaten ikiz kadının soyundan gelirmiş benimde çoook çoook uzak bı akrabam ikizmis ondan bana gelmiş 😂 durum bu şimdi 2 tane erkek bebişim olcak 28+5 deyiz çok güzel bı duygu inanın bu ama normal gebeliğe göre çok çok zor ben 2 aydır annemde kaliyorum düşünün😔
Aytenbebek2 Fatma yok hayır ama biz yıllardır ikiz çocuğumuz olacağını hissediyoruz saçma biraz ama 😅
Fatma Aytenbebek2 hayırlısı olsun gönlünüzce olsun ama ikiz için bildiğim kadarıyla ailede olmasınlazım ya da tedaviyle. Genle alakalı diye biliyorum
Aytenbebek2 fethiyeli48-48 tek yumurta ikizi de tek kese de oluyoşuyor dimi ozaman şansım var hala 😅 gerçi sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum
Aytenbebek2 Sermec27 oo sizde baya ikiz varmış buna rağmen olmadıysa bizde hiç yok ikiz 😂 olmaz büyük ihtimalle
Sermec27 Aytenbebek2 olmadı valla annem dogurdu annem ama denk gelmedi nasip kısmet belki bir dahakine tutar 🤭🥰hayırlısı olsun çift tek farketmez
Aytenbebek2 reyhandoymaz ay Allah yardımcınız olsun ya her güzel şeyin zorluğu var tabi ama olsun sonuçta sizde iki kere hamilelik dönemi yaşayacağınıza tek seferde hallediyosunuz iyi yönünden bakın ♥️