Belinay035tp 6 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim kese var ama fetüs henüz görülmedi bir hafta bekleyelim haftaya tekrar bakalım dedi doktorum daha öncede bir düşük yaşamıştım 20 aylıkta kızım var boş gebelik yaşayan var mı ne gibi durumlar oluyor ?
Zezeeeyyldrm Belinay035tp ben ilk hamile kaldigimda bos gebelik yasadim her gittigimde bebek yoktu bostu kese insalalh seninki vardir. Sonrada kan pihtilasma testi yaptim pihtilasmam oldugu cikti o yuzden bebek ollusmamisti kurtaj olmustum.
Mutti Bende 7+5 im 6 haftalık kese göründü dün kalp atuşı için gittik alttan baktı kalp arışı yok kese mm olması gerektiği gibi değil bebek gelişmemiş sağlıksız gebelik dedi bir hafta daha bekleyelim dedi ama sonuç olumsuz kürtaj
Belinay035tp Mutti bizde haftya tekrar gideceğiz umarım güzel haber alırız bir umut bekliyoruz Artık sizede çok geçmiş olsun
Belinay035tp Zezeeeyyldrm kan sulandırıcı verdi birde doktorum on gün sonra gdip bakıcaz yine inşallah olumlu haberler verir 😩🤲🏻
mrv_b Betanıza baktırın tekrar sağlık ocağından kan verip düşüyorsa boş demek ben haziranda 7 haftalıkken öyle emin olup kürtaj oldum