Merhaba kızlar sizlere muhteşem doğum hikayemi anlatmak istiyorum şu anda bebeğinle birlikte 40 günlük olduk Çok da güzel olmayan bir hamilelik geçirdim aslında gebelik şekeri gebelik tansiyonu ile sürekli diyet halinde kontrol altındaydım aslında gözle görülecek kadar kilolu değildim 46 ile hamile kaldım hamileliğimi 60 ile tamamladım çok şükür her şey güzel ve kontrol ilerliyordu fakat diyet beni çok zorluyordu tansiyonu korkutuyordu onun için kesinlikle doktora gitmeyi ihmal etmeyin Neyse 37 hafta mı geldiğimde bir gece baktım ki suyum geliyor o kadar endişe ettim ki eşimle birlikte hastaneye gittik dört santim açılmam vardı fakat bir yandan da tansiyonum yükseliyordu Zaten ben sezeryan istiyordum tansiyon yükseltmesiyle kesinleşti.Ben hastanenin ve doğum ekibinin doktorun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum doğum konusunda Spinal sezeryan oldum Anestezi doktoru o kadar çok sakinleştirdik hiç korkma damar yolda açılan iğne daha çok acıtır dedi Ve gerçekten hiçbir şekilde acı hissetmedim daha sonra birkaç dakika sonra ayaklarımda bir sıcaklık indi ve doğum başladı ve bebegimi kucağıma aldım gerçekten çok güzel ve çok pozitifti Daha sonra aniden gelişen bir durum olduğu için ne yanına kompostu biter çikolata. Kahve felan almamıştım Onları da komşumdan istedim biraz geç geldi ama olsun komposto gerçekten çok etli olduğunu düşünüyorum hemen gazi çıkarttırıyor Derbent büyük bir kurtarıcım oldu İlk gülüme de gerçekten kolay olduğu kadar zorlanacak bir şey yok sadece dua etmek ve bebeğinize odaklanmak gerçekten çok rahatlatıyor