Tubakrblt Yarına kadar gelmesse bebiş suni sancı icin termin vericekler bana 😫 ne yapabilirim sancı başlatmak icin cok acil lütfen yardm edin tek suni sancı degil bakonda takıcaklar altdan hic istemiyorummm 😞😞
limonluchescake Tubakrblt günaydınlar☺️Hayırlı olsun. 1 tam ananası yiyin🙈 ahududu yapragi cayi icin. Bol merdiven inip cıkın. Umarim hayırlısıyla doğar, tek avazda..🙏🏻
Tubakrblt Yikilmadimayaktayim iyi bir yorumunuz yksa bu durumda olan birisiyle dalga gecerek konusmaniz dogru degil bence.. var tabi biseyler ben oglumdada gec geldiydi bi icecek hazirlayip sancilarimi kendim baslatmistim ama kizimda ise yaramadi onca sey var ama yapmadigim olur aralarinda diye sordum bu soruyu..
Mekselinda Yikilmadimayaktayim sanırım katılıyorum size öyle mucize olsaydı suni vermezlerdi evde sancıyı çekip sadece doğum için hastaneye giderdik çer çöple otur kalkla olucak bişey değil :)
Tubakrblt Mekselinda bitane daha 😂😂 allah sizin basiniza vermesinnn insallah böyle dalga gecicek sekilde konusan birileri cikmaz insallah karsiniza
Thysn23 Yürü canım düş al bebeğe masaj yap yani göbeğine hurma ve ananas ye hayırlısıyla gelir insallahh
Gull_94 Hurma vs adacayını cok onerıyolar ama sabaha kadar ıse yaraemı bılemedm acıkcası hakkınızda hayırlısı olsun kolay bı sekılde kavusursnz ınsallah bebegınıze