herkese merhaba :) burada herkes gibi okumayı en çok sevdiğimiz başlıklardan birini bende sonunda yazıyorum;
öncelikle çok rahat bir gebelik süreci yaşadım 9. ayımda gebe olduğumu farketmiş gibiydim o kadar söylüyorum 🤗 masa başı işim vardı mesai bitince yürüyüş YouTube dan izlediğim pilates hareketleri ile evde çalışıyordum kendimce 36. haftamda rahim ağzım yumuşamış 1 cm açıklığım olmuştu bu durum beni daha fazla gaza getirdi ve daha fazla yürüyüş daha çok egzersiz hurmalar ananaslar derken 38+5 de sancılarla hastaneye geldim bu arada nişanımda parça parça seffaf şekilde geliyordu son 10 günde neyse muayene oldum açılmada ilerleme yok 🤯 ahhh dünyalar başıma yıkıldı e o kadar ödem onca sancı ki nst de 120 sancım çıkıyor açılma yok tamam dedim verib suni sancıyı doğurcam ben hazırım 1 cm ile suni sancı veremem deyince doktorum pekala durumu kabul edip sezaryen için hemen ertesi gününe program yapılsın dedim sabırsızım biran önce bebeğime kavuşmalıyım zaten kilo artışı da ileride her türlü sezaryene doğru yol alıyorduk beklemenin manası yoktu ve sabah saatlerinde sürece tamamen pozitif ve en önemlisi teslim olarak sezaryen spinal ve epidural anestezi kombosu ile ameliyatım tansiyonum bile düşmeden gerçekleşti o çok meşhur iğneye gelince de öyle kan verir gibi bir ağrısı var abartılan gibi değildi ama öncesinde iğne yapılacak yere uyuşturucu iğne yapıldı ağrısını bu şekilde hissettim veee mutlu soonn bebişe kavuştuk evet bu duygu anlatıldığı gibi kızlar sonsuz mutluluk bundan sonra onu her türlü şeyden nasıl korurum nasıl iyi bakarım diye öylece başında bekliyorsunuz harikaa hemen doğurun ve bu duyguyu yaşayın derim (tabi zamanı gelince doğum olsun) son olarak depend depend depend doğum şekli ne olursa olsun bence efso! hayat kurtaran bişi ben normal doğum yapacağım diye gecelik elbise koymuştum lc wakiki hamile reyonundan almıştım ama sezaryen sonrası acayip işimi gördü emzirirkende rahat oluyor hala onun içindeyim dikiş kontrolleri daha kolay oluyor elbise ile bebişe bol bol üst koymanızı tavsiye ediyorum çünkü benimki fazla emdi ve kusma başladı aynı gün 3 defa üst değiştirdik :) fazla emdiği için çok çiş ve çok bez gerekti :) ahhh işte bu kadar benim hikayemm ben hastanede 2 gece kalacağım bu yüzden fazla eşya ile geldim iyi ki de öyle yapmışım oldukça sık üst değiştirdik bu yolculukta sizlere başarılar dilerim sürece teslim olun ve keyfini çıkarın 🥰