Lonelinesss Deletedmom15257 niye acaba bebeğin oynuyor mu doktora gidicem diyordun sanki sağlık ocağındada gidip bi kalp atışına baksaydın. Ben randevu alamıyorum ki ayrıntılıya girmem lazım sıra yok
Deletedmom15257 Lonelinesss cnm c.tesi dr gittim herşey yolunda dedi dün birden oldu heralde rahim.genisliyo diye olabilir yarın geçmese belki giderim ya bide tekmeliyo cnm.kalp atışına gerek yok ama o ağrı merak. Tabi :)
ArzuztrkSavran Zuhal2205 evet canım çok ağrıtıyor 3 gün kolumu kaldıramadım minnacık iyne neler ediyo ama geçer ilk doz bu ağrı yapıyo ikinci doz okadar yapmıyor heralde vücut alışmaya çalıştığından dolayı öyle oluyo diye düşünüyorum 🤔
Deletedmom15257 Lonelinesss kasılmaları soyledim sertleşiyo diye normal dedi bolbol su iç ve yürüyüş 30 45 dk falan dedi sanada tavsiye kuzum
Lonelinesss Deletedmom15257 sağol canım oğlum var zaten o işleri halettiriyor sağolsun bugün bir oyuncak için 2 saat yürümüşüm 😂😊😊
Lonelinesss Nsl vurulduğun sağlık ocağında hemşire sana aşı kartı veriyor takip ediyor seni bir ay sonra oluyor