Zuhal2205 BelinayCaliskan kız korkutma bizi ne alakası var onunla. Bizim ve bebeğin sağlığı için bu. Doktorlar zorlamıyo ama yaptırırsanız yararınıza olur diyo. Çok yanlış duymuşsun
Melike464860 Zuhal2205 bugün bende vurundum canim 22 haftadaym bende. Kolum agriyor elim bilr ağrıyor boyle cok agir bi is yapmışta hamlamış gibi sanki
EdaKnayenkartal BelinayCaliskan öyle birsey olsa neden doktorlar önersin cnm erken doğum a yol açıcagını sanmıyorum 🤔🤷🏼♀️ Bende daha olmadım aşımı olcam ama bakalım şu korkum geçsin 😬
Busrayildiz Zuhal2205 bende yaşadım onu cumadan beri çekiyorum kolum şiş hareket ettiremiyorum ve hemşire diğer ay geldiğinde 2 dozunu yapıdasınız dedi korkuma gidemem galiba çok kötü bişey miş kızlar buz koyun biraz etkisini görürsünüz
Busrayildiz Zuhal2205 inşallah canım benim 4 gün oldu hala geçmedi ve benden 5 tüp kan aldılar zaten kansızım ilaç kullanıyorum yaşayan var mı
Cnnhls Zuhal2205 Banada ikinci doz çok acı gelmişti ilkinde acim olmadi ama ikinci dozu vurulunca kolum çok ağrıdı 3 gün uyuşuktu ilk günde benimde 25+3 te yapmışlardı geçen hafta iki üç gün acır canım ilk günde suya değdirme kolunu