Sariovahande Kizlar 31 haftalık olduk bebeğim 2 haftadir kafa gelisi usgde göremiyorum hiç bu duurum beni çok üzüyor doktor 35 36 da daha güzel USG görüntüleri alırız demişti ama sanırım artık dönmez var mı aranızda böyle olan 😔
leylosule Sariovahande benimki de 30dan beri kafa gelişi ama 31 ve 34.haftada 3 boyutlu resimleri bile çekildi. Sizinki neden görünmüyor anlamadım. Doktorum kanala girdiğinde göreneyiz demişti ama sizin kanala girmesi için çok erken. Anlam veremedim bu duruma şuan 😄😄
Sariovahande ilkannelikkk doğum yoluna girmiş dedi doktor o yüzden iki haftadır yüzünü göremiyorum çocuğumun o yüzden olabilir mi 😂
Sariovahande leylosule evet 29. Haftada başladık nst kere şuan için doğum sancısı yok ama doktor erken gelebilir dedi
ilkannelikkk Sariovahande ay doğum kanalına girdi ay göremedim pimpirik tabi daha ne olsun gereksiz şeylere üzülmeye bayılıyosunuz 😂
leylosule ilkannelikkk pardon da nekadar gıcık bi insansınız 😄 hayatınızda hiç endişeniz veya heyecanınız okumamış gibi dalga geçiyorsunuz, üzücü :)
leylosule ilkannelikkk ne güzel başkaları da sizin hassasiyetlerine gülsün ozaman sorun etmezsiniz artık. Nasıl olsa onlara da komik gelebilir sizin endişeleriniz
ilkannelikkk Pardon hassasiyet bunun neresinde ne komik insanlarsınız ya 😂 çocuk zaten doğucak ne var bikaç hafta ultrasonda görmese. Allah başka dert vermesin ne diyim.
Sariovahande ilkannelikkk senin için olmayabilir ama benim için hassas bı durum ne kadar bencilsin bişey demeyeyim dedim tutamadım kendimi