edalianne sizlere bir sorum var hangi anestezi yöntemiyle doğum yaptınız, spinalle olunduğunda daha çabuk toparlanılıyormuş, süt erken geliyormuş, sizlerde durum nasıldı
Sen1meleksin edalianne 1 martta spinalle yaptım 5. Gün daha iyi oldum daha rahattm süt 4. Gün inmye başladı canım.
Kubrasrlozd edalianne spinal oldum 12 gün önce. Hemen toparlanmak istiyosan bol bol yürüyeceksin. İlk kalkışını da ertelemeyeceksin. Sütüm 4. Günü gelmeye başladı seninde gelmezse mama vermemezlik yapma derim sonra sarılıkla cebelleşiyorsun birde 🥴
Momm29 edalianne spinal tutmayinca genel oldum sut hemen gldi ameliyttn 6 saat snra yuru dediler hic ytmadm bolca yurudm kndime gldm hemen
Busrakoc edalianne temmuzda genel oldum sütüm hemen geldi (normal olacaktı, suni alırken sezaryene döndü doğumum) spinali yapmak istediler ben reddettim
Babyy1S edalianne biraz da nasip işi hemn toparlanmak ne kadar hareket o kadar erken toparlanirsinz ben spinal oldum sutum hastanede geldi ertesi gün de disari cikmistim eksik almaya gitmistim 3.gunde evimi supurup topluyordum acıyordu tabi ama katlanilmicak bir acı degildi yatarsam daha uzun sürucek toparlanmam diye hep hareket ettim
Busrakoc edalianne çok sancı çektim çok kötüydüm normalden vazgeçip sezaryene döndüm, o çekişmeleri görmeye ne tahammülüm ne enerjim vardı hiç bisey görmek istemedim bayıltın dedim
GamzeCanlii edalianne kesinlikle spinal canim. Cnku doktorum genelden sonra oksuruk olabilecegini soyledi . Ve inan oksurmek hapsirmak cok zor
mmek_2014 İlk dogumum genel ikinci dogumum spinal sezaryan oldu. Kesinlikle spinali tavsiye ederim çok daha rahat ve daha az agrılı.
C-z-M-d edalianne 2 sene içerisinde 2 deneyimide yaşamış biri olarak genelden sonra öksürük çok oluyor bu da sezeryanda çok zorluyor. Genelde tam anlamıyla kendime gelmem çok zor olmuştu ki uyandırıldıktan sonra ki bir kaç saatlik kısımları hayal gibi yarım yamalak hatırlıyorum. Toparlanmam ise 2 haftayı bulmuştu. Ama sütüm hemen gelmişti. Spinalde bilincin hep açık olduğu için toparlanmak için zamana ihtiyacın olmuyor. En güzelide bebeğini ilk andan itibaren görmek ve onunla temasa geçmek. Spinalden sonra bir kaç gün bel ağrısı oldu ama öyle dayanılmayacak korkulacak bir şey değil. 4 gün normale döndüm. 10. Gün ev süpürücek hale geldim. Bugün sorsalar hangi anesteziyi tercih etmek istersin deseler spinal derim. İnsanlar acı hissetmiyorsun ama çekiştirmeleri, dokunuşları hissediyorsun dedi ama ben onlarıda hissetmedim.