DemirleHayat Merhabalar anniskolarim size birsey danışmak istiyorum. Şampuan alırken tercih ettiğimiz şampuan hem vücut hem sac için değilse vücudunu ne ile yıkacağız? 🤔 gene de ayni şampuanla vucudu yıkasak olur mu acaba yoksa sabun vs birsey mi almak gerekir?
Berfin2121 DemirleHayat den dalan sabun almıştım ve bebek lüfüyle yıkardım başınada dalan şampuan kulanırdım ilk bi hafta yaglardım o pürtüleri bitene kadar ve öyle bi alışkanlık olmuştu ki sabah kalkar işimi bitirdikten sonra hergün oglumu yıkardım uyuturdum çünkü saçları hemen yaglanıyordu 😂bebek bakmak çok güzel insan hasta olmadıgı sürece
yelizyeliz DemirleHayat ben şampuan hariç çocuk doktorunun tavsiyesiyle sebamed sabun aldım onu kullandık bugun ilk defa çok köpürmüyor ama bir arkadaşımda bebegine onu kullanmış çok memnun kalmıştı bebeginde kırmızı sivilceler vardı vücudunda ve suratında onlara iyi gelmişti.
Buketkucuk DemirleHayat ben Unibaby bebek şampuanı aldım, 31+2 haftalık hamileyim henüz kullanmadım ama yengemin tavsiyesi üzerine aldım yeğenim 2 yaşında, onlar hep Unibaby kullanmışlardı😌
DemirleHayat ikincimucizemmmm teşekkür ederim peki sadece şampuan alınca o zaman sabunlamak mi mantıklı? Ayni şampuanla vücut yıkanması doğru değil midir?
ikincimucizemmmm DemirleHayat doğru canım şampuanlarda vücudunu yıkayabilirsin ben bazen tek şampuanla hızlıca yıkıyordum hasta olmasın üşütüp siye maksat temiz olsun çocuk ama bebişi her banyodan sonra kesinlikle yağla canım
DemirleHayat yelizyeliz çok teşekkür ederim yanıtınız için 🥰 alışveriş yaparken normalde ikisi bir arada urun beğenmiştim sonra ondan vazgeçince vucudu neyle yıkacağız yaa dedim kendi kendime 🤭
Ldy DemirleHayat kesinlikle mustela tek geçerim . Hem vücut hem de şampuan bence bütçeniz varsa onu kullanın
DemirleHayat Ldy hangi ürünü hem vücut hem sac için uygun acaba? Yani ürünler aylarca gidiyor sonuçta en azından yeni doğan donem için alınabilir
DemirleHayat Biz yeğenime cocuk doktoru ve dermatolog önerisi üzerine nivea kullanmistik hem sac hem vücut içindi. Ama şimdi onu onermiyorlar. O yüzden deneyimsiz kaldım. Şampuan harici vücut temizliği için ne kullanılır…
Serifeisitmir DemirleHayat canim en basta mustela kullanfik hem vucut hem sac ama daha sonra doktorumuz bıoderma onerdi baska marka kullanma dedi gevis yaoyik memnunuz
DemirleHayat Serifeisitmir biodermanin ürünlerini ben kendim için de kullanıyorum aslında ama pek onermemisler onun içeriğinden oturu Ahh ahh nasil bir arada kalis bu ya… 🥺
Serifeisitmir DemirleHayat aynen oyle canim doktorumuz onerdigi için ocim tahat bir sekilde kullandım ozellikle jhansons baby onermedi dava falan acilmis kisirlik yspiyor diye