Merhaba arkadaşlar sonunda bende mezun oldum 😂 8 mart kadınlar gününde yürüyüşe ciktim 1 saat felan sonra eve geldim oturdum sohbet muhabbet derken 1 saatta öyle gecti neyse ben hapşırdım altıma kaçırdım birazcık baya gülüştük sonra kayinvalidem illeee hastaneye git suyundur o azalırsa zararli felan dedi eşinmi aradi eşim geldi yarım saat beni ikna cabalari sancim yok diorum anlamiyolar dedimki içleri rahat olsun gideyim 😂 baktım eşim valizi pusetide aliyor yok artık dedim boş yere gidiyoruz abartmayın dönucez geri neyse öyle böyle derken geldik hastneye acilden girişim yapıldı muayenem felan açıklığına bakalim bide dedi neyse baktılar ACIL YATIŞ 5 cm diğe bağırmazmi doktor bennnn sokkkkkkkkk 😂 gelelim doğuma açılmam çok güzel ilerledi ama bebegin kafası kanala inmiyordu bi türlü cok yoruldum çok susadım her sancida ikinmaktan dilim damagim kurdu sonra ordan bi ses dogum başladı cok yorulduğum icin güçlü ikinamadim 5:6.ikinmamda melegim güzeler guzeli kizim doğdu eşime abartıyorsunuz diğe kizdigim hastneden yarın 3 kişi cikacaz ALLAH nasip ederse 😍❣EN GÜZEL KADINLAR GÜNÜ HEDIYEM IYKI GELDIN RABBİM BU DUYGUYU HERKESE NASIP ETSIN 🌷