Ozlem1626 Merhabalar 37+5 iz perş doktor kontrolümüz var doğum için bi tarih verir mi yoksa 40ı bekletir mi artık bina önce doğsun istiyorum böyle bi durumda olan var mı
Elze Candice07 bende sezaryanım 33+6 gunluk olduk haftaya kontrolüm var gun verecek dokturum sizinki ne zaman acaba
Candice07 Zeynep_elifnur özele gidiyorum. Sat ım 14 Nisan. Sezaryen istiyorum deyince 5 7 Nisan seç birini dedi. 5ine aldım bende.
Candice07 Elze 35+1 im bende. 5 Nisan a aldık günümüzü. Perşembe kontrol var. Kan ve idrar tahlili, ardından nst. Bakalım neler olacak ne durumdayız ögenecegim.
Gzdsrm 37+6da gittim canim ben kesinlestirdik sezeryan olcagini ve 18 marta gun verdi seninde kesinse gun verir artik
hulya1esila 37+1 de gittim en son gün vermediler 38de gidicem inşallah verirler artik.sezeryan olacağım kesin ama bir türlü gün vermiyorlar şehir hastanesinde
Berkfamily hulya1esila ben dün gittim agrılarım vardı nst ye girdim acil olarak 37+1 şuan sezeryan için kendi isteğinle değil normal doğum öncesi oluyor daha sonra gidişata göre doğumda belli oluyor dedi şehir hastanesi
karabc Erken doğum riskim var rahim ağzı kısaldı bebek çok durmuyor. 38+0 a gün verdi inşallah 38i bekler