Bade1 Normal dogum istiyorum ve bunu bebek dönmedi aman beklemeyelim falan diyen bir doktor ile yapmak istemiyorum. Gercekten sonuna kadar ilgilenip normal doğum yapabileceğim bir doktor istiyorum medicalpark ta böylw bir doktor var mıdır ?
Su1985 Bade1 bebek sıkıntıya gircek durumdaysa doktorun tavsiyeleri değişebiliyor ama normal doğumu tercih eden ve ilgi alakası mükemmel olan doktor bende Volkan Emirdar’ı önerebilirim🌸
Pinar-gg Ben henüz yapmadm 31 haftalığım ama dokgorumdan çok memnunum önerebilirim dilediğiniz gb oluyor hersey bnde normal doğm istiyorum Mehmet bal
Bade1 Pinar-gg dogum ücretleri ve muayene ücretleri nasıl ? Doktorunuz normal dogum agırlıklı mı ? ❤️
Bade1 Su1985 tabi bebek sıkıntıya girecekse sezeryan olur gelmezse vs ben kolaycı direk bahaneler uydurup sezeryan yapan doktorlardan istemiyorum. Onu belirtmiştim
Prensesim3 Ben ilk kızımı Yasemin yarar kıvrak ta yaptım normal Doğum destekçisiydi benimde öyle oldu o kadar ağlayıp yalvarmama rağmen beni sezryana almadı iyikide almamış
Pinar-gg Evet sonuna kadar normal doğum bekliyoruz olmazsa sayet sezeryan olcak ücrette 8 ay once demirhayat sigortasıyla paket almştık çok uyguna gelmişti şmd çok yukselmiş