Kuzucccum tazeanneew hayır alamadık ya sonrakı kontrolde artık dedı doktor 😊 şuan tam 14. Haftadayız bı ıkı haftaya gıdecegız attık
iremgun tazeanneew 4 Eylül benim de😊 bana kesin dedi ama bakalım. Hiç önemli değil sağlıkla gelsin yeter🤲
Seda29 tazeanneew Biz 12+3 dün gittim belli değil dedi doktor tahminde de bulunmadı. 18 Eylül 40 hafta oluyor ama serzyan olduğu için bence daha erken olur
3MelekAnnesi3 tazeanneew 14+3 üz hiç bilmiyorum cinsiyetini inşallah 16.haftada 3lüye gitcem o zaman sorcam söylenmezse direk özele gitcem cunku oglumun 1 yas gününde ufak Bi balon patlatıp herkese cinsiyeti öyle duyurmak istiyorum 😊
Mery103 @tazeanneew 18 Eylül gözüküyor benimde ama henüz öğrenemedik ay sonunda gidicez öğreniriz belki ☺️
3MelekAnnesi3 tazeanneew hayır en net 16 da ögreniliyo kafa karısıklıgı olmasın diye sormadım bu gittigimde söylenmezse sorcam bakalım 😊
Aysenur173 tazeanneew 14+1 deyim maalesef ikili testi de kaçırdım hiçbir şekilde randevu bulup alamıyorum dün bulabildik taa 25 Mart a cinsiyet falan değil de kalp atışını bile dinletmediler doktor ben gördüm kalp atışını diyip kestirip attı bebeği en son 12 şubatta gördük kısmetse Doğum 3 Eylül görünüyor babasıyla aynı gün olabilir Doğumu
Aysenur173 tazeanneew evet önce Bahçelievler semt polikliniğine bulabildim ikinciye de Beylikdüzü devlet e bulabildim ama orda kan verdim sadece haftaya yokum dedi doktor o yüzden üstünden zaman geçti tekrar randevu bulamadık gidemedim öyle kaldı şimdi Başakşehir çam be sakura ya buldum inşallah orda devam edebilirim randevu bulabilirsem rezillik resmen bebeğim iyi mi sağlıklı mı bilmiyorum
gmzeylcinn Bende Eylül annesiyim 13+3 ye gittik ikili test sonucu için hem de cinsiyete baktı doktorumuz bebeğimiz ısrarla göstermiyor ama 12+3te baktığında erkek diye düşünüyorduk çünkü bir çıkıntı olduğunu söyledi ama renkli de çıkıntıyı göremedi 😂😂
Morvy tazeanneew biz 14+6 haftalığız doğum 2 eylül haftaya cuma cinsiyet öğrenicez inşallah zaman geçmek bilmiyorrrr😬😬
Nelmali tazeanneew 12+4 bugün iki doktor gördü beni biri kıza biri erkeğe benzetti haftaya belli olur dediler beklemeye devam