tazeanneew Eylülde doğumum eğer erken gelmeyi tercih etmezse benim 11 eylül hemen hemen hepimiz 12-13-14 lerdeyiz cinsiyet tahminleri aldınızmı doktorlardan
[silindi] tazeanneew ben yarın ikili test için gidicem çok heycanlıyım umarım bi tahminde bulunur doktor 😬 benim 16 Eylüldü ama 1 hafta geç döllenme olmuş o yüzden 24 Eylül olcak herhalde 🙄
Fatmanur123nrt tazeanneew bacak arası belli ama cinsiyet için erken heyecanlandırmayalım sizi dedi eylülün ortası gibi muhtemel
OzgeAlya tazeanneew 12+6 da ikili test için gitmiştim Doktorum daha erken dedi haftaya 15 haftalık olucaz inşallah o Zaman söyler meraktan çatlıyorum da azıcık 🤭
[silindi] tazeanneew hahhha iyi söylediniz bi konuşayım kendisiyle 😂😂 yarın haber veririm öğrenirsem😬
minikhamsiciik Bizde cuma günü ikili testte ogrendik tam 13+0 dim. Direkt gösterdi sipa sonrasında kapatti oğluş geliyor hayırlısıyla 🥰😇
Ysmmmnn tazeanneew benim 2. İlkinde bende öyle meraklıydım ama 20. Haftada öğrenmiştim😅 bundada merak edysn ama ilki gibi olmuyo
Fatmanur123nrt tazeanneew hiç bişey demedi sadece heyecanlandırmayalım dedi bide ben kadın doğum değil jinekolog a muayene oluyorum randevu bulamıyoruz kadın doğum da benim bulunduğum şehirde içimden kız geçiyor ama bakalım
Fatmanur123nrt Fatmanur123nrt tazeanneew benim son adet tarihime göre 11 haftadayım bu uygulama öyle diyor gebe izlem kısmında öyle denildi ama ultrason da 12 dedi pazartesi günü anlam veremiyorum 😊
Shyla91 Banada tahminde bulunmadı ya sadece baktı okadar bende merak ediyorum cinsiyeti.benimde doğum Eylül 9 görünüyor 😊
evaburak95 Bende bugün 13+1 de öğrendim yani doktorum ben hiç sormadan erkek dedi çıkıntısı da var ,inşallah ileri ki haftalarda beni yanıltmaz dedi ☺️
tazeanneew evaburak95 13 te gördüyse pipişi değişmez 😂 çünkü benim 13 te bomboştu doktorumda erkek olsa teşkilat kurulurdu şimdiyeli demişti 😂😂😂
Pamugunannesi1 tazeanneew Tahminen Eylül 20 gibi doğacak 12+3 oldum perşembe kontrolüm var çok aşırı heyecanlı ve sabırsızım durumu nasıl diye inşallah tahminde bulunur merakla bekliyoruz kendilerini 🤗
tazeanneew Fatmanur123nrt olabiliyor bazen öyle ama önemli olan boyuna göre değil kemik ölçümlerine göre haftası canım 💕
Sedaabdullah tazeanneew bende suanda 15 haftalık hamileyim ama doktorum 12 haftada tahmin yaptı ama söylemedi parti yapıcagım için kardeşime dedi 13+1 de gittimde kesinleşti ve oğlumuz olucak inşalllah tahmin ettiğinde kız demiş yani değişti bizim sonradan partimizide yaptık bidaha değişmez inşallah 😂 💙