Nefes4949 Kizlar hamilelik öncesi hiç gaz problemim yoktu şuan sanırım bir ayligiz ama olur olmadık yerde gaz sıkışması yaşıyorum nasıl çözümler buldunuz benimle aynı durumu yaşıyan varmi
Minnosunannesiii Nefes4949 hiç sorma 🤣🤣ben ki ayıptır söylemesi tuvalette bile gaz çıkaramayan biri olarak 🤣 ulu orta geliyor keşke gelmekle kalsa birde kaçıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Yetgineslihan Nefes4949 ilk zamanlar öyle oluyor 🙈 hatta bir keresinde babamın yanında hapşurmamla gaz kaçırmam bir oldu babam şaşırmış dönmüş yüzüme baktı hemen konuyu değiştirdim 😁 kabızlık da çok olurdu ilk zamanlar şimdi daha iyi 🙈
Minnosunannesiii Nefes4949 hapşururken öksürürken 🤣🤣🤣 bide ailecek corona olduk annem babam kardeşlerim ya hapşuruyorum Bi bakıyorum gidiyor bide babam la aynı odadayız 🤣🤣🤣 ayy Allahı neler çekmiştim ama şuan eskisi kadar yok başlarda daha fazlaydı
Nefes4949 Minnosunannesiii benimde kızım olursa eğer benimkinde nefes olcak Allah’ın izniyle cinsiyetimiz beli degil henüz🍬
Aycmmm Bana ilk hamileliğimden miras kaldı tam tedavi için dr.a gidicektim corona cikti sonra yine hamile kaldim gaz olayi ciddi problm devam lı bağirsaklar haraket halinde :))
[silindi] Nefes4949 tek bende sanıyordum 😂 neyseki fazla biyere gitmiyorum genelde evdeyim yada sokakta yürüyüşte saliyorum