Mom97 Saby ben öyle oldum 2 gün sürdü adet oldum sandım ama devamı gelmedi bide test yaptımki çift çizgi☺️
Nur000 Saby kimyasal gebelikte olabilir kan verin bence. Bende testte cok silik cikmisti kan verdim hcg 30 cikti sonra adet oldum kisa sürdü
ilaydarabiaoz @Sena Mom97 badecanisik Nursel725 Saby Uysal#13738122 hanımlar çizgi t kısmında dikkat edin test geçersiz canım
Nursel725 Saby kan tahlili ver canım benimde üstüne gördüm 4 gün sonra anca 20 olmuştu değerim . Çok düşükte olabilir .
Nursel725 elisa123 ilaydarabiaoz canım attığı markanın testlerinde t ve c yanlış yerlere konmuş . Diğer 2 attığıda aynı şekildeydi . Başka bi markanınkiyle yapabilir belki
Saby elisa123 Sevde0281 ilaydarabiaoz yarın kan testi vercem kızlar inşallah hamileyimdir 🤗🤗test bozuk oldugunu fark eden arkadaşlar çok teşekkür ederim 🤗
Sevde0281 Saby ara adet yaşadım sanırım adet oldum dedim.ama böyle akıntı gibi. İlk gün akıntı ikinci gün çoğaldı üçüncü gün yine akıntı şeklinde. Sonra hamile olduğumu öğrendim
elisa123 Saby Normalde C çizgisi koyu olması lazım yani kontrol çizgidi T çizgiside bizim hamile oldugumuzu gösterir ya silik ya koyu sizin testinizde T çizgisi koyu C çizgisi yok bu testler bozuk baska bir eczaneden test alıp deneyin 🥰