burcumelis Ben 38 haftalıgım 2. Gebeligim ne zaman gelir acaba doktor 40 a kadar bekleriz sonra suniyle başlatırız dedi
bellaks burcumelis Ben de 38 haftalığım yarın sabah kontrolüm var bakalım. Bebeğin kanala yerleştiğini sanmıyorum göbeğim hala çok yukarıda. 37. Haftada şiddetli bi yalancı sancım oldu onun dışında tık yok şuan 🤦🏻♀️ Çatı muayenesi oldunuz mu siz?
Ozgglt_ burcumelis 38+2 keyfi yerinde hiç çıkası yok 🤷🏻♀️ Yada karnımı deşip çıkmaya çalışıyor bu karnımdan çıkmaya çalışan kolun bacağın başka açıklaması olamaz 🤨 kafası karışık evladımın 😂
minikprensesimmm Bende 38haftalıgım doktor valla birşey demedi hep erkenden gelir diyordu 38 olduk😅 gümbür gümbür ama bilmiyorum ne zaman gelir😅 bu pandemik çocukları bi acayip 🥳
3erkekannesi Tam 39. Haftadayım 3..gebelik demin acilden geldim hic bir belirti yok açılma sancı ama belimde felaket bir ağrı var 😣
mercimeginanne Eylul2107 gecen bi bayan yazmıştı açılma hiç yokken suni vermişler öyle doğum yapmıştı bnde ondan sonra cesaretlendim biraz 🙈😂
mercimeginanne burcumelis 38+1 iz 🙈 sabah ilk çatı muayenem var. Cuma suni sancıyla başlatırız dedi doktorum ama ben pazartesi istiycem büyük ihtimal 🙈😂
Eylul2107 mercimeginanne birde acilma olmazsa okdr sancidan snra sezeryana gecmek🙄🙄 gün gectikte geriliyorum artk ben
cerencann 39+1 im bende bekliyoruz bakalım ağrı sancı yok bebek kanalda canı ne zaman ister bakalım pandemi bebekleri bir tuhaf gelmek istemiyorlar 😄
Mucizemmmmmmm burcumelis benim ilk gebeligim 39 haftama girdim yarın doktora gidicem bakalim ne dicek gelmiyor benim kızımda 😁 herkez sabirsizlikla bekliyo ama kızım onat etti
Baharbek burcumelis bugün tam 39 olduk henüz bi belirti yok sadece yürürken çok baskı yapıyor ve 1 cm açılmam vardı sancı falan bekliyorum ama yalancı sancı bile gelmiyor 😅 geceleri dönerken falan baya zorlanıyorum acıyor kasıklarıma inşallah sağ salim kavuşalım evlatlarımıza 😍