Mavi87 Sevoeco25 gonal f kullanmıştım göbekten kendim yapıyordum acımıyor merak etme hiç. Her gün aynı saatte yapacaksın. Doktorun herşeyi söyleyecek zaten
Alzyp Sevoeco25 aşılamanın başarı oranı çok düşük()%10)ben bir kere deneyim dedim sonra niye denemedim olmasın diye, tutmadı zaten. Tüp bebek denemesine geçtik direk.
Happybsrn Sevoeco25 bende adet oldum doktora gidecem acaba iğnelimi iyi ilaçlı mı daha iyi oluyo yumurta için çünkü iğneden korkuyorum 🙈
Sevoeco25 SusamTanecigi hergun mu peki canim bide değerlerim var duvarımda bi baksan sevabına kimse bakmadi
SusamTanecigi Sevoeco25 çok anlamıyorum canım ondan iyi yada kötü demiyim hiç doktorun farklı birşey der belki özel de mi olacak aşılamalar daha önce ki aşılamalarınız tutmadı mı
SusamTanecigi Sevoeco25 bende Bi kez denedim hapla oldu benim ki tuttu ama sağlıksız gebelikten kürtaj oldum Rabbim nasip etsin bizlere de tüm bekleyenlere de
Mavi87 Sevoeco25 maalesef canım. 2 aşılamada tutmamıştı bende. Farklı şekilde hamile kaldım ben. Bu arada biz sanki konuşmuştuk benim çok istediğim zamanlar. Sanki öyle hatırlıyorum
Sevoeco25 Mavi87 doğrudur kuzum 1 yıldır burdayım bende 3 de tutmazsa tüp bebeğe gidicem nasip herşey