Tazemomyyy İnsan ister istemez merak ediyor yarında ikili tarama testi yaptıracağız bir aksilik çıkmazsa sizde doktor cinsiyeti söyler mi veya cinsiyet anlaşılır mı?
maria12 Tazemomyyy bizim doktorumuz tahminde bulunmuştu ve doğru çıkmıştı. Ama o haftalarda yanılma payı çok oluyor
ratatosk Tazemomyyy aynı haftada ikili tarama da gösterdilerbenimkiler değişen bir durum da olmadı. Bu Dr un tecrübesi ultrason cihazının kalitesi ve bebenin de pozisyonuna bağlı biraz
_Elifffffff_ Tazemomyyy 12+6da %70 erkek dedi 16. Haftada da erkek dedi değişmedi bizim canm tahminde bulunabilir pozisyonu uygunsa
Tazemomyyy ratatosk valla doktorumuz Malatya nın en iyi doktorlarından birisi ama bakalım çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı olsunda bebeyi dayanırım ne yapalım
Lulemom Bana ikili test yaparken erkeğe benziyor ama emin değilim kimseye söylemeyin dedi. 14. Haftamda kesin kız dedi.
Tazemomyyy Lulemom hadi ya üzüldüm şimdi yarın bir tahminde bulunsa bile 16. Haftaya kadar olmayada bilir düşüncesi olacak hep 😅
Lulemom Tazemomyyy doktor emin olduğunda kesin diyo zaten. Siz sorun yine de kesin mi diye. Benimki bebişten dolayı görememişti. Bide benim gazım varmış net görünmüyo dedi. Testi bile zor yaptı. Belki sizinki gösterir
Tazemomyyy _Elifffffff_ inşallah pozisyonu uygun olurda çıkar cinsiyeti bu kadar merak etmemin sebebi dün rüyamda küçücük bir erkek bebeği cebime koyuyordum etkisinde kaldım galiba neyse hayırlısı artık sağlıklı olsunda😊
Taze_gebe Tazemomyyy benim doktorum da o haftada ikili testte tahminde bulundu tahmin de denemez eminim ben dedi. Sonraki ayda bebek göstermedi taaa detaylıya kadar netleşmesini bekledik😂 ama doktorun tahmini doğruydu
Nur000 Tazemomyyy 11 haftada erkek dedi 13 haftada kiz dedi 15 haftada erkek dedi 16 da kiz dedi yine😂 pazartesi 19 haftalik olucam detayli ultrasonda ogrenirim kesin cinsiyetini😄
Tazemomyyy Nur000 Nur000 ne güldüm ya kafanız allak bullak olmuştur şimdi neyse sağlıklı olsunlar da bekleriz😂😅
mugee34 bnm oğluşum ultrsonda pipisini bize göstermek istedi dr 90 erkek dedi pipisinide saklayalım dıye ayrı resmini çekti 11+1
Nur000 Tazemomyyy aynen oyle benim icin hic farketmiyor ama esya falan alasim geliyor o yuzden ogrenmek istiyorum 😄