Seda-34 Mavilotta tabi e bebekte civilde filan satılan müslinler gibi. %100 pamuktan oluşuyor ilk dokunuşta hafif sert geliyor ama bir kaç model baksanız anlarsınız hangisinin daha iyi olduğunu. Önce bebek mağazalarından bakın sonra kumaşçıda bakınca anlarsınız. genelde bebek için satılan müslinler iyi oluyor kötüsüne pek rast gelmedim çok ucuz olanı belki kötü olabilir
Sedosss2 NuurKahh 25+1 hafta ❤️ Eğer oğluşum tam gününde gelirse 23 Haziran’da doğacak ve yengeç burcu olacak ama 22 haziran da bile gelirse ikizler burcu olacak çok kritik bir gün 😬 ama tam günü gününe Doğum çok düşük ihtimal olduğu için muhtemelen ikizler burcu bir oğluşum olacak 😍
PinAr16 Sedosss2 Sedosss2 aynıyııız 🤗 benim de 25+1 bugün ve 23 hazirane denk geliyor ve oğlan baya bi tesadüf olmuş 🧿🙏
Sedosss2 Canlarimbenimm soğuk süt içmeyi deniyor musunuz? 1 dakika içinde geçiriyor. 1 çay bardağı soğuk süt için. Geçmezse 1 çay bardağı daha için. Yani isterseniz 1 su bardağı da içebilirsiniz ama gaz problemi yapmasın ve daha çabuk rahatlatsın istiyorsanız en ideali 1 çay bardağı. 😊
Sedosss2 İsimlere karar verdiniz mi? Biz bir türlü karar veremiyoruz eşimle 😔😔 az kaldı ve isme özel şeyler yaptırmak istiyorum ama bilin bakalım ne yok 🙄
Umfa Minnaktospik merhabalar , benim 24+0 şu an ama son adet tarihime göre 1 temmuz görünüyor size doktor mu söyledi
NuurKahh Seda-34 bende aldım baya bişey daha almayı düşünmüyorum kendime pijama takımı filan almayı düşünüyorum bide gümüş gögüslük
Seda-34 NuurKahh ben gümüş göğüslükte kararsızım sizin ilk gebeliğiniz mi daha önce kullandınız mı. Bazı kişiler çok memnun kalmış ama bazıları hiç işe yaramadı veya gerek olmadı filan demiş ben de niyetliydim ama bunları okuyunca kararsız kaldım
NuurKahh Bide 3 aylıkken covid atlattım şimdi doğuma 3 ayım kaldı korkuyorum 2.ye yakalanıncam diye yaa doktorum memleketimde ailelerimizde aynı yerde biz eşimin işi gereği başka şehirdeyiz 2 haftada bir gidip geliyoruz ödüm kopuyorr☹️☹️