Cemrece Aslanannesiayse Saglikla gelsin insallah erkeklere cesit az ve kafaniz rahat olur en azindan ne alcam diye dusunmezsiniz ben ne gorsem icim gidiyo gerekli gereksiz 😁😁
Seda-34 Busra0710 anneme sordum yazın da doğsa kısa giydirilmez içine bi kolsuz veya yarım kollu zıbın üstüne de yine ince uzun bir takım veya tulum giydiririz dedi ben de hep o şekilde aldım. 2 tane de müslin battaniye aldım çift katlı.
Busra0710 Seda-34 çok teşekkür ederim, yani bende çyle düşünüyorum kırkı çıkmış bebiş çokta kısa kollu şort giyemez ya
Serapveminikleri NuurKahh yaa inşallah hepimiz sağ slaim alırız kucağımıza 😍bende 26+2 haftalık 💃💃böyle post bekliyordum haa
Begumhane Mavilotta hastane çıkışı al ama normal kıyafet yerine bol bol zıbın al aynen 1-3 aylık alın genel olarak yeni doğanı benim oğlum Bi hafta sonra giyemedi
Begumhane Mavilotta canım çocuktan çocuğa fark eder ama az al doğumdan sonra çok şükür her yer kıyafetçi yetmedikçe alırsın büyüdükçe alırsın minimum al büyüdükçe al
Begumhane Mavilotta kısa kollu giyer Bi iki uzun olsun gece için klimalı evdeysen çarpmasın diye ama gündüz hep askılıyla tutarsın kolsuz zıbınlarla
masalsmomm Esra_80_ benimde önde gidiyor ama büyüyünce değişir o benim 2.hamileliğim 🥰 hayırlısıyla dogsunlar inş
Seda-34 Mavilotta ben kumaşçılardam metresi 25 tl ye müslin bez aldım. 1 metrenin eni 2 metreye yakın oluyor. Enini ikiye katlayıp diktim. 2 katlı müslin battaniye 25 tl ye gelmiş oldu. Mağazalarda tek katı 30 a geliyor imkanınız varsa kumaş almanızı öneririm
Mugesahra33 NuurKahh NuurKahh 26+1im,buyuk ıhtımal 8hazırana kadar gelecek oğlum çünkü 2.sezaryanım🌸🥰
Cemrece Mugesahra33 Yaa ben de 26+1 im doktorum 8 haziran dedi ama sezryn fln demedi ben normal istiyorum hayirlisiyla tabi.. Bu gidisimde bi sorim bn bunu
uraluygar 23+2 haftalik hamileyim ama ultrasona gore 24+3 dogumumda haziran sonu gorunuyor sezeryan olacak buyuk ihtimal 30 haziran olur dedi doktor. 2018 dogumlu oglumda 30 haziranda dogmustu ☺️