N_A_Z_L_I_M eilik Yıkama ütüleme ufak tefek şeyler kaldı. Erken diye 30 dan sonra yıkayım diye düşünüyorum inşallah. Siz başladınız mı hazırlıklara 🥰
eilik N_A_Z_L_I_M Bir tek anne yanı ve bebek arabası aldım onun dışında daha bişey almadım, haftaya odasını alıcam Allah nasip ederse odası geldikten sonra başlarım kıyafetlerini falan almaya diye düşünüyorum inşAllah 😊🥰
PinAr16 Miababe Çok şükür benimde hazır gibi herşey ama yine de sanki hep bi eksiğim var gibi geliyor, sanırım birkaç hafta sonra bende yıkama ütüleme işine gireceğim , indirimleri kovalamaya her zaman devam edicem sanırım 😂
ElifKaymaz Begumhane benim bebegim de aynı sıkıntı var sizin bebeginiz dogdu mu ameliyat oldu mu acaba
ElifKaymaz Begumhane insallah saglikla.kavusursunuz bebeginize bende asiri korkuyorum daha 2 bucuk ay var hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize insallah
Begumhane ElifKaymaz inşallah başka ek anamoli var mı hangi şehirdesiniz son zamanla yaklaştıkça korku stres artıyor ameliyatı olan Bi hastalık üzmeyelim kendimizi💞
ElifKaymaz Begumhane baska ek anamoli yok cok şükur ankaradayım ben siz hangi sehirdesiniz allaha sükur tedavisi olan bir hastalik evet iste insan yine de stres oluo maalesef