Aysenur-34 Hanımlar 21 hafta hamileğim bebeğimin kafasında kist var başına gelen var mı geçiçi diyolar geçen oldu mu
maria12 Aysenur-34 benim de o haftalarda detaylıda görünmüştü. Doktor geçici olduğunu söyledi gerçekten de 3 hafta sonra geçmişti
Matmazel_ Aysenur-34 yan komşumun boynunda vardı öyle doğdu aldılar Doğar doğmaz 1 ay küvetse kaldı şimdi iyi
Rapunzellllanne Aysenur-34 16 haftalıkken doktorum benim bebeğimde de gördü şimdi 20 haftalığız yarın kontrolüm var çok stresliyim inşallah geçmiştir 🤲🏻
Burculi06 Aysenur-34 18. Haftamda benim bebeğimde de vardı şuan 19+5 olduk dua ediyorum bol bol erisin geçsin diye inşallah seninde benimde bebişlerimiz sağlıkla gelir 22. Haftada detaylıyı bekliyorum bende onda inşallahh geçmiş olur
Smmom95 Aysenur-34 koroid pleksus kisti ise evet geçiyor benim bebeğimde de var sağ tarafında bir tane ilerleyen haftlarda kayboluyor üzülmeyin hiç korkulacak bişey değil
1ErkekkAnnesii Aysenur-34 pleksus kisti benim oğlumda vardı başka bulgu yoktu kalpte parlaklık böbrekte genişleme vs kendiliğinden geçer dedi doktor 3 4 hafta sonra kontrolümde geçmişti şükür canım geçer inşallah