Mrv16 Kizlar merhaba Bursada her kontrolde renkli ultrason fotosu veren iyi bir doktor var mi tavsiye edebileceginiz ?
Benan-16 Mrv16 merhaba canım her seferinde her dr renkli ultrason veriyor mu bilmiyorum ben almadım daha yeniyiz ama Senem Alkan Akalın ı öneririm doktorumdan çoook memnunum🥰
Bmom Mrv16 ben alıyorum sürekli renkli ekrandan da renkli gösteriyor ordan da cekebiliyorum sürekli video olarakta
minikbirprensannesi Benan-16 Bizimde doktorumuz senem hanım bizde çok memnunuz kaçıncı haftanızdasınız acaba ☺️
ilkannelikkk bende bi soru sorayım kan uyuşmazlığı testi yaptıran varmı nerde yaptırdınız hanımlar ben normalde istanbulda yaşıyorum ama 28.haftam bursaya denk geldi burda bi yere gitmem lazım
nnurguler Songulozkurt 400 TL muayene ücreti Emre hoca’nın. Ama çok memnunum. 10 kere daha hamile kalsam yine ona giderim. İçimi rahatlatıyor. En ufak ayrıntıyı bile kontrol ediyor. Kafama takılan her şeyi sorabiliyorum. Uzun uzun ilgileniyor
Songulozkurt nnurguler en önemlisi o zaten bi kadının yaşadığı en önemli en özel şey o yüzden herşeyin en güzelini istiyor insan o an🌸
Mrv16 Bmom Embiye hanimi duymustum canim en son dorukta olarak duymustum.Suan ozel muayenehanesine mi gidiyosun sen doruga mi gidiyosun
Bmom Mrv16 doruktan ayrıldı canım kendi muayenesinde artık ama doğumları dorukta yapıyor bir kaç hastane daha var anlaşmalı öyle biliyorum
Senemunlu Mrv16 senem Alkan akalina gidiyorum . Cok ilgili ve ilk dogumumda onda olmustu. 2. Icin ozel muaynanesi var oraya gidiyorum. 200 tl
Senemunlu Benan-16 evet bugun kontrolum vardi enerjisi yeter zaten , 2. Dogmum olck onunla insallah hic dusunmeden gittim :) siz kac haftaliksiniz