Tugba1421 socialmomm Amiin canım hepimiz sağlıkla alalım insaAllah sağ salim…evet sona yaklaştım şükür ama bu zamanlara nasıl gelirim diye düşüne düşüne geldim canım zamanda öyle ya da böyle geçiyor geçecek hepsi insaAllah
Damlot socialmomm aynenn artık geçmeyen son raddede içmek daha doğrudur. Benim normal gıda ile geçmeyen bi durumum var gastiritim vardı üstüne hamilelikle arttığı için sadece gavisconla hallediyorum☺️ Doğumdan sonra hayırlısıyla normale döneceğiz🤲🏻😁
themoonrose Gaviscon cok iyi geldi bana. Doktorum hicbi zarari yok istedigin kadar icebilirsin dedi. Şuruptan once salatalik cok iyi geliyodu bana. Benimde son ayim mide yanmam çok var nefesimi kesiyo resmen. Gaviscon icince aninda geciyor cok sukur.
Selocan59 Begumhane o zaman yaptırmayalım bence zamanı gelince ne gerek yaptırmaya hem cana hem cebe zarar
Begumhane Selocan59 canım yanlış anladın galiba ben meyveli sodadan bahsettim ama sen şeker yüklemesi için mi sormuştun onu şeker yüklemesi bende yaptıracağım mutlaka doktorlar zararlı olsa yaptırın demez
Hill97 socialmomm inan haftalar ilerledikce gece gunduz yanma olucak ben cok siddetli cekiyorum onceden ılık sut gecuriyordu artik onu icince bile yarim saat sonda basliyor ne yapsam cozum bulamadim 33. Haftadayim ilac icmemek icin direniyorm bakalim nolucak😄