socialmomm Gündüzleri değilde geceleri başınızı yastığa koyar koymaz mide yanmalarınız oluyor mu? Henüz 13 haftadayım kafayı yedim!
Zeyneplena34 socialmomm sade maden suyu. Gebelikte 1 tane de öneriliyor. Magnezyum açısından. Ve bana çok iyi geliyor tavsiye ederim. Asitli diye düşünmeyin doğal mineralli su. Diğer meyveli sodadan bahsetmiyorum. Geçmiş olsun 🤗
Cevirmenannee socialmomm benim eşim söyledi bana bunu her gece ağlıyordum mide yanmamdan tuz yedirdi bana biraz ve anında kesti, türk kahvesi ishale iyi geliyor benim bildiğim 🤷🏻♀️😂
socialmomm Zeyneplena34 ahh be kuzum sodanın içinden geçiyorum bir bilsen 6 lı alıyordum 12 almaya başladım hedefim 24 fil gibi soda içiyorum 🙄
Nisanurunannesi3850 Soğuk süt, maden suyu🌸34+2 yiz o haftalarda olmuyodu bugun baya bi yanma vardi maden suyu ictim gecti. Kızartma türü baharatli yağlı seylerden uzak durmak gerekiyomus mide yanmasi olmamasi icin.
socialmomm Damlot bende gaviscon double action kullanıyorum, renene kullanıyorum fakat çok zor drumda kaldığımda sok noktada ilaç neticede alıştırmak istemiyorum kendimi.
Mavi87 socialmomm benim yanmalarımı ve gaz sorunlarını ilaç geçirmişti. Renni duo iyi gelmişti. Başka hiçbirşey çözüm getirmedi
Candice07 socialmomm yastıgın biraz dik olsun. Bende de bu aralar reflü şeklinde oluşuyor. Mesela salatalık bana cok iyi geliyor hem yanmasını alıyor hem de gaz cıkarmamı salıyor. Yine aynı şekilde sakız da öyle.
Damlot socialmomm aynenn artık geçmeyen son raddede içmek daha doğrudur. Benim normal gıda ile geçmeyen bi durumum var gastiritim vardı üstüne hamilelikle arttığı için sadece gavisconla hallediyorum☺️ Doğumdan sonra hayırlısıyla normale döneceğiz🤲🏻😁
Candice07 socialmomm tahmin ederim. Bende 35 te cekiyorum bunları. Ama dedigim gibi salatalık dene istersen Bi. Hem gaz attırıyor hem mideyi söndürüyor