momandson Kızlar kusura bakmayın kendime çok değişik kokuyorum ya günde iki kez duş alıyorum ama gitmiyor, kıyafetlerimi ikişer kez yıkıyorum günde iki sefer değiştiriyorum sanki yine de onlardan bile bu koku gitmiyor böyle olan varsa çözümü nasıl buldu acaba
Cevirmenannee momandson ah ahhh çözümü bulan varsa bana da söylesin kendimden nefret ettim resmen o koku hiç gitmiyor kıyafetlerimden sanki
noktaninannesi Kullandığınız ilaçlardan size öyle geliyor olabilir eşinize sordunuz mu kokunuzu? Eğer dediğiniz gibiyse o farkındadır çünkü
momandson noktaninannesi folik asit harici bir şey kullanmıyorum 🤷🏻♀️ Evet eşim de alıyor 3. Ayda başladı bu
noktaninannesi momandson anladım yani şu sıralar benimde koku problemim var genzimde sürekli içtiğim demir ilacımın kokusu var haliyle her şey öyle kokuyormuş gibi geliyor bana ben perşembe günü doktoruma bir danışacağım isterseniz sizde bir doktorunuzla görüşün sizi çok iyi anlıyorum çünkü berbat bir durum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
momandson noktaninannesi evet insanın sinirleri bozuluyor. Bir dahaki randevumda soracağım size de çok geçmiş olsun bir an önce atlatırız inşallah