Makbulegilar Kızlar 17+5 teyim 3 gündür bel ağrısı mahvetti benim gibi çeken varsa önerisi olan yardımcı olabilir mi? Doktor rahim genişlemesi dedi normal diyor ama yürüyemez oldum ağrıdan ağlıyorum hep çözüm önerisi olan varsa bilgilendirin lütfen:(
Asya94 Makbulegilar benim doktorum ostocare vermişti çok iyi gelmişti bana belki magnezyum kalsiyum eksikliğin vardır
Babyyyymother Makbulegilar bol yastik hatta alabilirsen hamile yastığı bencdede oluyor ara sıra birde agrimayan tarafına uzan dinlen ben 19.haftamdayim insallah gecer agri girince cok fena cunku anliyorum seni
Dilek0809 Makbulegilar magnezyum verdi benim de hem kuyruk sokumum hem belim çok ağrıyor sırt üstü yatınca kalçamı kaldıramıyorum
Makbulegilar Asya94 magnezyum kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı ama yine de çözüm olmadi ağrılara dayanılmaz oluyor manitalar yazdı doktor
Makbulegilar Dilek0809 aynen benim de öyle bel fıtığı var ona bağlıyordm ama doktor normal demiş hamilelikte sag bacağıma vuruyor yürürken ağlıyorum resmen