pink_dream25 Burda bi postta okumuştum doğumda bebeğe bi çay kaşığı madenn suyu içirildiğinde gazı olmuyormuş bilen yada yapan var mı ? Detaylı öğrenmek istiyorum
mlkkk pink_dream25 maden suyuna gazı basıyorlar siz onu yeni doğmuş bebeğe verin çocuk doğar doğmaz reflü gastrit yaşamaya başlasın midesine zarar verirsiniz hiç birşey gazı önlemez böyle şeylere kulak asıp sakın denemeyin
Cicilibicili pink_dream25 bebeğin mide kapasitesi zaten bi çay kaşığı kadar. Daha yeni doğmuş bebeğe kesinlikle verilmemesi gerekiyor su bile kaldı ki maden suyu. Ne olur inanmayın bunlara doğru değil
Hmsrqw pink_dream25 yeğenime vermiştik etkisi var gerçekten ama öyle bir çay kaşığı değil çok fazla bide asitinin kaçmasına özen göstermiştik
tazeanneew pink_dream25 bilmiyorum ama saçma buldum zaten maksimum 3 ay sürer bırakın kendi doğal akışıyla gelişsin bağırsakları
pink_dream25 Arkadaşlar sakin olun. Ben yapıcam demedim.. böyle yazmıştı biri takip edemedim devamını ondan bilen bilgisi olan varsa yazsın diye post açtım .
azraaaaa pink_dream25 Nurse harveys.birde biogaia diye iki damla var benim kızımda hiçbir şey çare etmedi kullandığım o gün mucize gibi bişey oldu çok etkili birini sabah birini akşam içiriyordum
NefesDeniz pink_dream25 Evet bende okumuştum burda söylediğiniz postu ve o posta yazan birçok kişi denediğini işe yaradığını yazmıştı. Maden suyu hafif gazlı olduğu için önce gazını almışlar sonra pamukla böyle bebeklerinin dillerine dokundurmuşlar. Öyle bir çay kaşığı filan içirmemişler🤷🏻♀️ Herkesin kendi tercihi tabiki bu konuda bebek tuzlama gibi ikiye ayrılır☺️
pink_dream25 Hmsrqw bende burda birinin postunda okumuştum yani siz denediniz ve işe yarıyor gerçekten çok şaşırdım
burcumelis Akıl var mantık var bişeyi sormadan önce mantıga yatırmanız gerekiyo yeni dogmus bebege maden suyu mu verilir? Salak salak şeyler . Anne sütü sadece
pink_dream25 NefesDeniz hehh bende aynı böyle düşünüyorum. Doğrumu değilmi diye yazayım dedim sonunda anlayan biri çıkmış..
Hmsrqw pink_dream25 annem ablamda uaotı diyelim denedi değil de çünkü zaten çok önceden beri yapılan birşeymiş. Ha kendi kızıma ben yapmam annem yapyım derse de yok demem ama öyle 1 çay kaşıpı falan değil 1-2 damla kadar ve gazı olmayacak 😊
damla_1 Ablamın bebeğinede yaptık ve gerçekten gaz sorunu olmadı ya bebekten ya da sodadan artık onu bilemeyiz ama ben inanıyorum doğruluğuna sodayı açtık elimize değdirdik Onuda dudağına sürdük bebek yalandı yani 2-3 damla ancak oluyor hiçte birşey olmadı
[silindi] pink_dream25 bizde verecektik bebeğe hemşire çok kızdı bebeğin biri aglanaktan çatladı burda ne her duyduğunuz u yapıyorsunuz dedi vermedik bizde korktuk
pink_dream25 [silindi] sanırım gazını almadan verdi biri çnkğ gazı geçtikten snra mineralli su gibi olur