tosbikimmm Kızlar 30 haftalığım temizlik yapmayı düşünüyorum cam silmek kapı silmek detaylı benim gibi yapan varmı acaba bir sıkıntı olurmu
mavi_2522 tosbikimmm cam silmek bi yerlere uzanmak iyi değil diyolar ama bilemiyorum bende 35 oldum hala temizlik duruyo nasıl yapıcam düşünüyorum 🤦🏼♀️
Cevirmenannee tosbikimmm ben yaptım ama camlarımı her güne bi cam olacak şekilde sildim günlere yaydım bi sıkıntım olmadı ama bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir yine de size yardımcı olan biri olsun yanınızda dinlene dinlene yapın sizde bütün işi bir güne sığdırmayın derim ben 🥰
Serendipity tosbikimmm cam icin cok erken normal dogum dusunuyorsaniz hele 8-10 haftaniz var cok kirlenir yine. Bence ufak ufak dolap iclerine fln baslayabilirsiniz toz olmaz cok kirlenmez doguma kadar oralar. Ben 36.haftamdayim bugun kapilari, vitrin iclerini vs hallettim yavas yavas gun gun yapicam. Evimi de 2gunde 1 zaten silip supuruyorum zaten bir tek camlari birakicam.
Adonis01 tosbikimmm Ben yarın 38 oluyorum öbür gün temizlikçi gelecek detaylı temizlik için . Öncesinde detaylıyı yaptırmak istemedim kirlenir diye
WmonallissA tosbikimmm bende 31+3 haftalığım dolap düzenine başladım, cumartesi halıları yıkamaya vereceğim, pazarteside temizlikçiler gelecek, bir an önce bitsin istedim bende, erken doğum riskim var, erken temizlik olunca içim daha rahat edecek gib,
2021annesiyim tosbikimmm 33+5 haftalığım ben de mutfak dolaplarını camları komple sildim sandalyeye çıkıp kendimi çok yormadan napayım gurbetçiyiz ailelerimiz 9 saatlik mesafe mecburen yapmak zorundayım bitek perde asmadım dinlenerek yaparsan bişey olmaz Allahın izniyle
pinar92_ tosbikimmm 25. Haftadayız bugün cam pencere dolap içi ne varsa sildim tutamadım kendimi şimdi bel ağrısı çekiyorum😂 kesinlikle bir gün bir oda diğer gün diğeri yavaş yavaş yapın benden size tavsiye😬
ilkannelikkk tosbikimmm bende ramazan öncesi bitirmeyi planlıyorum şuan ev tadilatta büyük bi temizlik beni bekler yakınlarımdan yardım alıcam nasipse 32.haftamda erken de olsa mis gibi oturup doğumu beklemeye başlarım
momsboys tosbikimmm bence can silmek vb detaylı işleri başkasına yaptırın siz rutin temizliği yapın uzanmak egilip kalkmak sürekli iyi değil