ysmn_kck17 Ozge1123 Ben gebelik tarihini söylemiştim detaylı ulturasona giricem demiştim 4 hafta sonrasına randevu verdi bir dahaki muayneye bölüm olarak adı geçmedi . Detaylı ulturason deyince aldım randevumu . 17 haftamdayim 21 de girdim.
svdmm16 Ozge1123 bilmiyorum ki canım ya randevudan sonra doktor bi kat yukardan al dedi ordan almıştım hiç dikkat etmedim 🙁
neslihann87 Nehirimmm06 10 dk falan çok uzun değildi ama bütün organlarına damarlarına baktı bastırdımı hatırlamıyorum ama bastırsa canım acır hatırlardım bir önceki hamileliğimde şevket yılmaza gitmiştim benimde orda çok bastırmıştı gerçekten çok acımıştı ..bu arada kusura bakma canım 5 aylık bebeğim var çok sık giremiyorum şimdi gördüm mesajı☺
Nehirimmm06 neslihann87 önemli değil canım bana 45 dk sürer felan demişlerdi de o yüzden sordum bakalım nasıl geçecek 10 günümüz kaldı bizimde
Twochildandmom Şehir hastanesinde var aliye hanım var işinde başarıli bir dr ve ücretsiz. Sgkya dunya para verirken birde ücret odemek mantıkli gelmiyor bana tabi sirf renkli resim için gidenler var ona bisey diyemem tercih
svdmm16 Silaerincik benim 1 nisan da benim bebeğimin kalbinde delik var o yüzden riskli gebelik takibi yapılıyor peritanolojideki doktor not yazdı yukardan detaylı için randevu al dedi cıktım aldm ama hiç dikkat etmedim ne yazıyor ne ediyor
ogrencianne35 Nehirimmm06 benim tam 30 dk sürdü 14.00 deydi randevum 13.55 de içeri aldılar hazırlandım uzandım çıktığım da 14.36 di sonra rapor verildi hemen
ogrencianne35 neslihann87 doktorunuz kim orada doğum ücretiyle ilgili görüştünüz mü 😊 ben de 5 şubatta detaylı ultrason girdim sonra şehir dışına çıkmak gerekti daha dönemedim bursa ya doğum fiyatıyla ilgili de görüşemedim
neslihann87 ogrencianne35 ben bursa yenişehir ilçesinde yaşıyorum sürekli gittiğim doktorum inegölde özel bir hastaneydi dorukta sadece detaylı için gittim ama arkadaşım dorukta doğum yaptı normal doğum 2 binin üzeri 3 binin altıdıydı ama net fiyatını hatırlamıyorum😊
Nehirimmm06 ogrencianne35 inşallah bende atlatırım çok heyecanlıyım tek tek incelerken sana anlattı mı canım
ogrencianne35 Nehirimmm06 evet ben memnun kaldım sanırım daha önce başka postta yazdım size 😊😊 ben doktoruma da sormuştum hastane de mi gireyim yoksa dışarda mı gireyim diye mehmet aral atalay i aramıştım 600 tl demişlerdi detaylı ultrason için doktorum hiç gerek yok o kadar para vermene demişti gerçekten de ben ersin beye daha önce 2 kere muayene olduğum için detaylıca 3.kez girdim çok da memnun kaldim
Nehirimmm06 ogrencianne35 evet canım çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki inşallah bizimde iyi geçer
ogrencianne35 Nehirimmm06 sana birşey soracağım hastane de kaça yaptırdınız ikili tarama testini 😊 benim geçti zaten de bi arkadaşım için soruyorum ense kalınlığı burun kemiği için girdiğiniz ultrason ne kdrdi
ogrencianne35 neslihann87 orada doktordan doktora değişiyor ücretler bende watsap doğum hattından öğrendim daha hastaneyle görüşmedim kesin bir fiyat almadim