Elifdikel Mgokkilicc ben ozellerde hep alıyorum da devlet hastanesinde denememistim öyledir o zaman :)
Mgokkilicc Elifdikel özele istediğin zaman gidebiliyorsun malesef devlet Hastanesi’nde 10 gün süresi var ama son aylarında orda da öyle olmuyor galiba ben daha 15 haftalik hamileyim çok emin olamiyorum o yüzden yanlış bir şey demek istemem
Linasalamandre Çam sakura da detaylı ultrason alabilen var mı yani doktor perinatologa yönlendirdi mi sizleri ? Ben İsmail hocaya gittim geçen hafta yönlendirmiyoruz bir sorun görmezsek dedi. Özele gidebilirsin detaylı için dedi.
Mgokkilicc Linasalamandre doktorun onay vermesi gerekiyor perinatoloji bölümü için malesef kendi kafana göre alamiyorsun. Ben tansiyon hastası olduğum için onayımı verdiler yarın gidicem ama çam sakuraya değil hasekiye gidiyorum. Onaysız olmuyor
Linasalamandre Mgokkilicc zaten kafama göre almaya çalışmadım doktorun yönlendirmesini talep ettim olmuyor dedi şimdi özel perinatologa 700 TL vereceğim ellerindeki imkanı resmen gıdım gıdım veriyorlar
Mgokkilicc Linasalamandre oyleler ben kendim riskli oldugum için denedim almayi olmadı ondan öyle dedim 😂
Linasalamandre Mgokkilicc aynen ben bütün araştırma hastaneleri denedim yönlendirmeniz olmuyor uyarısı çıktı mecbur bayılacağım o parayı 😅