Mrvgl Cuma günü gitmiştim doktor haftaya gel dedi kontrole ama kontrol saatleri ne bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi.
Msydn6 Mrvgl Genelde öğleden önce bakıyorlar erken gitmenizde fayda var ben bir defasında bilerek geç gittim 🙄 öğleden sonra doktor gitmişti falan başka doktora görünmek sonuç göstermek zorunda kalmıştım kontrollere öğleden önce gelmeniz daha iyi demişlerdi
Elifdikel Mrvgl 10 gün kontrolü süreniz var ama kontrol de olsa randevu almanız gerekir diye. Biliyorum
Msydn6 Mrvgl aynen o saatlerde gitmeniz daha doğru olur 🤗 hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum haftaya cuma kontrolüm var benimde
Mrvgl Elifdikel Hayır yokmuş sordum. Bir sonraki cuma için alın dedi doktor son haftalarım artık. Onu da aldım. . Acil.bindurumda gelin dedi direk.
Msydn6 Mrvgl İsmail Alay dimi evet bende bir kere muayene olmuştum ona bende memnun kaldım zaten bugüne kadar birçok farklı doktora göründüm orda muayene oldum genel olarak hepsinden memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadım benimde haftaya Demet hanıma randevum var kaç haftalıksın
Guzel_anne Msydn6 canım seninle haftamız aynı en son 32+2 de kontrole gittim şuan 33+3 olduk allahın izniyle 35 hafta gibi gidiyim diyorum sen nasıl yapıcan
Mrvgl Msydn6 Alper bey,Emrah bey, ve bir bayana gitmiştim. İsmail bey içinde güzel şeyler duyuyordum. Ona gittim, sohbet etti adam resmen.. sorulara cevap verdi falan. İyiydi sağ olsun. 38+4 haftamız 🥰🥰🥰
Msydn6 Guzel_anne a hatırladım evet canım aynen 33+3 üz 🤗 benimde kontolüm geldi haftaya cumaya randevu aldım canım en son 30. Haftamda gitmiştim 34. Te gitmem gerekiyodu tam ama bulamadım haftaya cumaya bulabildim anca o zamanda 34+5 olmuş olucam bakalım Demet hanıma aldım bu sefer
Hanife_34 Mrvgl bende oraya gidiyorum eğer randevun varsa istediğin saatte git yine bakıyorlar randevun yoksa erken git
eymonunannesi Mrvgl kontrol saatleri 9-11 canım öğeden sonra da 14-15 di sanırım ondan emin olamadım şimdi