Busra3496 Zirzig kaç haftalıkken oldu peki ? Kusura bakmayın sizede anlatılıyorum tekrar hatırlayıp üzülmenizi istemem. İstemezsiniz cevaplamayın lütfen. Benim de plasentam rahime yakın da olası tehditleri araştırıyorum böyle
Zirzig Busra3496 34 haftalıkken oldu cnm yanıtlarım sorun değil aklına takılan herseyı benım stresten dolayı olmustu ama cok erken prematüre değildi bebeğimm cabuk toparldı
Ruveyda2015 zerana kızım 36 ya bi gün kala doğdu ciğer geliştiricide yapılmadı çok şükür sağlıklıydı küveze gitmedi sadece çok küçüktü 2 kilo ama çok çabuk gelişti şuan 4 yaşında yaşıtlarından herhangi bir geriliği falan yok çok şükür merak etmeyin inşallah hayırla kucağına alırsın
Zirzig Busra3496 yok cnm ojun dısında hersey normaldi iş yerimde biraz stres yapmıstm işten ayrıldım doğurdum 😂😂
zerana Sedagb konuşamadım maalesef. Doktorumun şehir dışına seyahati olduğundan zorunlu olan işlemler halledilip gitti. Bebeğimin sağlığı şu an için yerinde. Suyu da normalleşmiş çok şükür nst ve doppler bormal. Yalnız pek kilo almamış doktorum minyon bir bebek olacağını korkmamam gerektiğini söyledi. Ciğer geliştiriciyi bir sonraki kontrolde muhakkak sorarım
Sedagb zerana kilo için pekmez, muz, kaşar, süt, yulaf ve et öneriyorlar.Benimde doktorum kilo alması için bolca bunlardan tüketmem gerektiğini söyledi.
zerana Gamzeakd ciper geliltiriciyi olmadım kuzu doktorum pek desteklemiyor. Şu an 35+2 deyim. Doktoruma kalırsa 37 yi garantiledik. Çünkü suyu, nstsi ve doppler sonuçları olumlu. Bir hafta gerilik gördü gelişiminde sanırım o da kilolu bir bebek olmamasından. 2300 gram şu an. Doktor minyon bi bebek olacak dedi.
Gamzeakd zerana 37 yse çok iyi canım küveze girmez zaten. Kilosunuda hiç dert etme sakın kilosu az olan bebekler daha çabuk kilo alıyorlar . Oğlum 2700 doğdu 2. Ayında 5500 kilo olmuştu bile tospik 🥰
Tugcegurumi Bende şuan 34+4 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolümde bebeğin suyu azalıyor dedi doktor pztsei ya kadar bekleyelim dedi havuç suyu iç o güne kadar dedi eğer pazartsi yine az olursa suyu sezeryana alicakmis mecburi dua edin benim için sağlıkla gelsin bebeğim 🤲🤲😔
zerana Tugcegurumi bol su iç canım. Bana da azaldı dediler. Sen susuz kalırsam o da susuz kalıyor. Dün kontrole gittim suyu normal çıktı
Sedagb zerana ben de aynısını yapıyorum 😅 1 tam muz, yulaf, 2 gül kurusu, 1 kayısı, süt ve bazen çilekte ekliyorum 😁
Tugcegurumi zerana İçiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım önceki kontrolde de az demişti bir haftada çok su ictim ama bı değişiklik olmadi başka doktora gorunsem mi ki bilemedim
zerana Sedagb ben az evel yaptım be burnumu kapatarak içtim. Yulaftan oldum olası befret etmişimdir. Umarım işe yarar da boşuna içmiş olmam.
Sedagb zerana ben her sabah kahvaltıda yumurta ve kaşar tüketmeye başladım. Öğlenleri bunu ara öğün gibi içtim akşamlarıda et veya tavuk tükettim 1 haftada 300 gram aldı bebeğim.
zerana Tugcegurumi canım inan doktorla alakalı değil o durum. Bölgenin en iyi doktoruna gidiyorum. Gene senin ki havuç suyu falan demiş. Benim doktorum sıvı tüket başkada bi çözümü yok. Bu tamamen yapısal bir olay demişti. İçini hiç sıkma çok kötü bir durumda olsan uyarırdı. 34+4 te azalmaya başkasa bile çoğu hamileyi 37-38 haftaya kadar idare ediyor. Hareketlerini izle yeter. Hareketlerinde azalma görürsen doktora git.