Anilcan zerana 36 haftadamdayim persembe hastaneye yastis yapacam plesenta prive varmis bebegin esi asagidaymis 37 haftada alacaklar bebegi
Angels-35 Anilcan bende aynı durumdayım benim de 37 de alacak doktor bebegi şu an 35+4 günlüğüm inşallah sağ Salim kavuşuruz bebeklerimize doğumda kanama riski olur dedi mi doktorunuz ben çok korkuyorum kan bulunduracağız dedi her ihtimale karşı
Angels-35 Anilcan hastaneye yattığınız gün olacak mı doğumunuz ben daha soramadım doktoruma ayrıntıları ama kan ihtiyaçı için yatış yapılınca isteniyormuş Kızılay’dan o süreç nasıl olacak bilmiyorum 😔
birmelekannesi_ zerana hastanede yatiyorum biraz once yanimda bi abla yapti35 haftalik bebek 2 saat falan kuvezde kaldi simdi yaninda cok ta saglikli masallah
Anilcan Angels-35 aynen bana dedigi seyin hepsini sanada demis ben basaksehir cam sakuraya gidiyorum ozele gittim 34 haftaya kadar orasi ben yapamam devlete git dedi
zerana Angels-35 daha evel çok ameliyat oldum merak etmeyin. Siz hastaneye giriş yapar yapmaz kızılaydan kan geliyor 🥰
Angels-35 zerana yaaa çok korkuyorum ben bu durumdan daha önce hiç ameliyat vs olmadım inşallah bunda da gerek kalmaz kanamasız bir şekilde atlatırım🙏
Arass__ zerana 33+5 de dogmuştu ilk oglum küvezede girmedi gayet saglıklı bin şükür. Kocaman oldu 2 bucuk yaşında bişey olmuyor canım haftan gayet güzel gelişmiş bebegin
zerana Arass__ inşallah sağlıkla gelir hepimizin ki. Stresimi kontrol altında tutuyorum zorda olsa. Bebeği korumak adına.
Helinrojbinn zerana haa pardonn kacirmsim o kismi insallah sag salim alirsin kucagina kazasiz belasiz 💟
Gizoos zerana haftalar önce oldular 34 hafta yapıldı. Bende daha doğurmadım ama erken doğum riskimden dolayı 25 ve 28 haftamda oldum
Gizoos cicekkizimm hayır canım hiç biri kuvöze girmedi çok şükür. Şuan biri 3 aylık biri 2 diğeride 1 aylk oldular
Burcu_3441 cicekkizimm ben ikinci kızımı 36 haftada doğurdum 2 gün kaldı küvezde 2 günde normal odada kaldık beraber hem sarılık hem takip için yani doğumdan 4 gün sonra çıktık hastaneden çok şükür sıkıntı olmadı başka 2800 doğmuştu
SutlacimiYedimmiBen Mrve_12 bnde tam aynı haftada doğurmuştum şuan kaç aylık ya da kaç yaşında bebeginiz?