Bloggeranne_93 kalori hesabı yapmıyoruz biz zaten ona göre beslenemezsin gebelikte vücut ödem tutuyor vs tartıda her dk işler değişiyor. Ben kahvaltıda peynir yumurta zeytin salatalık domates yiyorum bitek salatalık domateste sınır yok diğerleri her hafta değişiyor. Arada menemen vs ile değişim yapıyorum cevşz badem oluyor . Ara öğünde yoğurt yiyorum öğlen tavuk balık sebze yemeği yada çorba 1 dilim ekmek sabahta öyle tam tahıllı ekmek tüketiyorum genelde. Arada meyve ve yoğurt yada süt. Akşam et balık tavuk veya sebze yemeği yanına bulgur çorba böyle seçenekli oluyor hep köfte falanda. En son 7 de akşam yemeği 9.5 da da yoğurt kefir yarım meyve tüketiyorum ama bunlar düzenli liste halinde oluyor ben içlerinden şunu şunu yicem diye seçiyorum ilk haftalar salatayı sürekli tüketiyordum mesela şimdi her gün olmasada haftada 3 gğn salats yiyorum. Yani bebeğin gelişim evresine görede almanız gereken besinler değişiyor 68.5 a kadar düştüm 25 ten sonra yavaş yavaş almaya başladım arada hamur işi mantı börek falanda yiyordum öyle yani